Hensel

Aanschaf pelgrim gaskookplaat 90 cm

Doordat het 10 jaar oude glas van onze Miele gaskookplaat gebroken was en de randen afbrokkelden moesten we op zoek naar een nieuwe. Deze hebben we in de goede maat gevonden bij Keuken Drachten en... Doordat het 10 jaar oude glas van onze Miele gaskookplaat gebroken was en de randen afbrokkelden moesten we op zoek naar een nieuwe. Deze hebben we in de goede maat gevonden bij Keuken Drachten en voor een zeer aantrekkelijke prijs, wel ander merk Pelgrim geheel rvs maar geen glasplaat meer erbij . Zeer snel en zonder problemen, goed verpakt afgeleverd dus kan niet beter. We zijn er zeer tevreden over , alles werkt uitstekend .

Lenie Langermans

Snelle en goede service!

Heel snel en fijne service. Fijn dat je ook de tijd ongeveer weet.

A.Cobussen

Inbouw Afzuigkap Pelgrim

Snelle vakkundige levering, goed verpakt en fijn telefonisch contact, kortom een goed bedrijf die ook online goede service biedt

De Kok

Prima servicep

Prima en snelle service

M. Huisman

Zeer snelle levering??

De geleverde gaskookplaat voldoet geheel aan de verwachtingen.
Het geheel werd netjes verpakt afgeleverd (7e verdieping) door een vervoerder.
De extra bestelde aansluitset, is aan te...
De geleverde gaskookplaat voldoet geheel aan de verwachtingen.
Het geheel werd netjes verpakt afgeleverd (7e verdieping) door een vervoerder.
De extra bestelde aansluitset, is aan te bevelen.
Alle koppelingen en teflon tape worden meegeleverd.

G. Vermeulen

Toppertje van een koelkast!

Pelgrim PKS5102K inbouwkoelkast besteld, kwam wat later door de kerstdagen, maar verder prima afgeleverd.

S. Verhoeven

Ideaal !

Gewoon ideaal, scherpe prijs, snelle levering en na de levering werd zelfs contact opgenomen om te informeren of alles naar wens was verlopen.

L.Woering

Tevreden klant

Twee afzonderlijke bestellingengeplaatst, alles super verlopen, zelfs de bezorgdienst kwam op precies de afgesproken tijd.

LM

Tevreden en goede service!

Telefonisch goed bereikbaar en vriendelijk te woord gestaan, zelfs na ontvangst van product is contact opgenomen of alles naar wens was. Super!