9.8/10

Top service erg snel

Erg snel response helemaal top

Han Weijer

Marcel is een prima monteur van Quookerkranen. Hij houdt zich duidelijk aan afspraken. De prijs voor het installeren is inbegrepen bij de koop van de kraan. Prima prijs en montage. Zeer aan te... Marcel is een prima monteur van Quookerkranen. Hij houdt zich duidelijk aan afspraken. De prijs voor het installeren is inbegrepen bij de koop van de kraan. Prima prijs en montage. Zeer aan te bevelen.

Duidelijke uitleg en prima montage.
Uitstekend vakman.
Zeer vriendelijk en klantgericht.

Geen.

Chris Koeman

Helemaal prima. Maandag gebeld en dinsdag een werkende Quooker in de keuken! Alles netjes en geautomatiseerd proces van bestellen en betalen

Zeer snel, netjes en efficient

R.Ophof

Super

Snelle levering en service

Bedankt

Jan

Zeer snelle levering. Perfect geplaatst .zeer vriendelijke en deskundige monteur voor wie niets te veel was. Zelf een verkeerde quooker besteld. Was geen enkel probleem kwam direct met de juiste... Zeer snelle levering. Perfect geplaatst .zeer vriendelijke en deskundige monteur voor wie niets te veel was. Zelf een verkeerde quooker besteld. Was geen enkel probleem kwam direct met de juiste Quooker Geweldig Marcel.

Zie hier boven

Wim

Geweldige service. Ik had een onderdeel nodig dat niet op de webshop stond. Na een telefoontje stond het 5 min later op de webshop en kon ik het bestellen. Binnen 24 uur had ik het in huis.... Geweldige service. Ik had een onderdeel nodig dat niet op de webshop stond. Na een telefoontje stond het 5 min later op de webshop en kon ik het bestellen. Binnen 24 uur had ik het in huis. Compliment!!!!!!

Alles perfect

Sonja Bodbijl- Van Putten

Prima, snel geregeld, goede service.

Telefonisch contact gehad over aanschaf Quooker. Duidelijke uitleg, snel geplaatst en geregeld. Overig gratis plaatsing

Keukentotaalshop

Scherpe prijzen voor de kraan en voordeel inclusief prijs montage
Zeer goede voorlichting en snelle reactie op vragen via de mail
Nog in weekend besteld en binnen een een week...
Scherpe prijzen voor de kraan en voordeel inclusief prijs montage
Zeer goede voorlichting en snelle reactie op vragen via de mail
Nog in weekend besteld en binnen een een week gemonteerd
Keurig werk afgeleverd en snel gemonteerd en alles opgeruimd achtergelaten
Monteur gaf aan dat de kraan aangesloten kon worden op de groep van de inbouwoven.

Patricia

Fijne communicatie, er wordt goed meegedacht, snelle en zorgvuldige installatie van onze quooker. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen!

Zeer capabel

H.W. Lelienhof

Prima, van bestelling tot oplevering

Klantgerichte instelling