9.8/10

Zeer goed

Aardige monteur, snelle installatie en op hoog niveau.

Gerlas

Super service! Installatie was netjes, op tijd en de monteur ging pas weg toen alles volledig werkte en schoongemaakt was.

Goede prijs-kwaliteit. Perfect op tijd. Keurige installatie van de kraan.

Het is moeilijk om de juiste kleur van de kraan te zien op de website. Goede beschrijving van de kleur zou helpen

Tol

Nog nooit zo'n top bedrijf, met extreem goede service meegemaakt!
Ook de nazorg tot op de puntjes in orde.
absoluut eeb aanrader.

Ellen

Stuurde mail ,dat wij geïnteresseerd waren in een Quooker en wilde wat info daarover. Werd binnen 10 min gelijk gebeld. Wij werden vriendelijk te woord gestaan. De Quooker werd binnen een week... Stuurde mail ,dat wij geïnteresseerd waren in een Quooker en wilde wat info daarover. Werd binnen 10 min gelijk gebeld. Wij werden vriendelijk te woord gestaan. De Quooker werd binnen een week gemonteerd door een vriendelijke en nette monteur. De monteur zou eind van de middag komen ,maar belde al eind van de ochtend of het gelegen kwam.Super service!! Goede prijs!!!

Alles is top van het bestellen tot aan het leveren

Geen verbeterpunten. Vele bedrijven kunnen hier niet aantippen

Rinaldo ten Hoor

Zeer goed bevallen. Een aanrader.
Goede service !

Goede service !

Alleen maar positief ,wat ik over dit bedrijf kan zeggen

Duidelijke overzichtelijke site

Anna

Supergoede ervaring met Keukentotaalshop. Ik had de kraan besteld en werd diezelfde avond gebeld voor een afspraak 2 dagen later. Het installeren was geen makkelijk klusje voor hem ivm de lades die... Supergoede ervaring met Keukentotaalshop. Ik had de kraan besteld en werd diezelfde avond gebeld voor een afspraak 2 dagen later. Het installeren was geen makkelijk klusje voor hem ivm de lades die we hebben, maar hij heeft het supernetjes opgelost.

Hij heeft ons supersnel en goed geholpen en liet zich niet voor 1 gat vangen door onze lades.

Geen verbeterpunten of tips

Sjoerd

Uitstekende communicatie voor en tijdens de afspraak. Heeft gelijk ons keukendeurtje beter bevestigd zodat het beter sluit. Echt een vakman met veel ervaring, alles netjes nadien ook weer opgeruimd.... Uitstekende communicatie voor en tijdens de afspraak. Heeft gelijk ons keukendeurtje beter bevestigd zodat het beter sluit. Echt een vakman met veel ervaring, alles netjes nadien ook weer opgeruimd. Ik ben over de streep getrokken door de vele positieve reacties op de website en geen seconde spijt van gehad.

Goede duidelijke communicatie, kwam precies op tijd, netjes te werk, prijs kwaliteit uitstekend

Ik kreeg direct na bestellen een mailtje “betaling ontvangen” wat een beetje verwarrend was, foutje website?

B. Williams

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam

Komt met goede ideeën

Mevr. Evers

Deskundig en professioneel. Snelle service.

Maakt waar wat ze beloven.