9.8/10

Eric van Essen

Geweldig en bevlogen.

Prima service en na service.

Geen.

Installatie Quooker.

Bestellen ging gemakkelijk. Snelle levering. Snelle terugkoppeling door monteur. Snel en goed geïnstalleerd. Goede prijs.

Peter van den Berg

Op het laatste moment, op vrijdag, besloten wij dat wij graag de Quooker Cube in de nieuwe keuken gemonteerd wilden hebben. Maandag zou de monteur met de keuken beginnen. Om er zeker van te zijn... Op het laatste moment, op vrijdag, besloten wij dat wij graag de Quooker Cube in de nieuwe keuken gemonteerd wilden hebben. Maandag zou de monteur met de keuken beginnen. Om er zeker van te zijn dat het pakket op tijd binnen is, mogen we hem, na een telefoontje, ‘s avonds afhalen nadat hij betaald is via iDeal. Klussend in het nieuwe huis realiseren we ons dat we de e-dentifier van de bank niet bij ons hebben en dus ook niet via iDeal kunnen betalen. Iedereen die wij kennen in de omgeving bankiert niet bij dezelfde bank en het kantoor van de bank in het dorp is onlangs gesloten. Wat nu?! Opnieuw een telefoontje dat het niet gaat lukken. Wat schetst onze verbazing: we kunnen ook pinnen. Echt geweldig! Wij hebben de Quooker Cube als aanvulling op tijd binnen en zijn er erg blij mee. Bedankt voor de service en de koffie!

Heel servicegericht en behulpzaam

Weeda

(Bewerkt)

Ik had geen contact meer door technische storing. inmiddels alles naar tevredenheid opgelost. scherp aan de prijs en levert wat het belooft. welliswaar een dagje te laat.

heldere site
scherpe prijs
betrouwbaar

- lever op tijd

Lei Janssen

Geweldige service door de directe communicatie, alles netjes conform afspraak gemonteerd! Marcel heeft door zijn ervaring natuurlijk alles al een keer meegemaakt, waardoor ook op onze “moeilijke”... Geweldige service door de directe communicatie, alles netjes conform afspraak gemonteerd! Marcel heeft door zijn ervaring natuurlijk alles al een keer meegemaakt, waardoor ook op onze “moeilijke” inbouwplek alles keurig gemonteerd werd!

Directe communicatie, service, prijs (inbouw) kun je het zelf niet voor doen!

Uuuhhhhh?

De jong

Zeer goed en efficiënt en keurig

Goede kennis van zaken en advies

Prima service. Klantvriendelijk. Precies (daar hou ik van als t om water gaat) en betrouwbaar

Alles precies volgens afspraak

Anneke Vink

Een aanrader, Er wordt meegedacht, het is geen moeite om bv iets te verzetten in een kastje als dit beter uitkomt.
Snel antwoord op een vraag en goede uitleg over het product.
En...
Snel antwoord op een vraag en goede uitleg over het product.
En Marcel werkt netjes en is vriendelijk.

Zie boven

D. Verhaeg

Erg netjes erin gezet. Wij zijn erg tevreden!

Netheid

Ghislaine

Positief! Erg tevreden met mijn quooker

Klant vriendelijkheid