9.8/10

Janneke Zwiers

Direct prettig contact na de aankoop van de quooker over de datum van plaatsing. Binnen 1,5 uur zat de kraan erin en was de bestaande ladekast zodanig aangepast dat hij weer dicht kon. Hele... Direct prettig contact na de aankoop van de quooker over de datum van plaatsing. Binnen 1,5 uur zat de kraan erin en was de bestaande ladekast zodanig aangepast dat hij weer dicht kon. Hele prettige en kwalitatief zeer goede ervaring met dit bedrijf!

Communicatie

Geen! Waren alle bedrijven maar zoals dit bedrijf!

Reactie Qraan, onderdeel van Keukentotaalshop:

Bedankt voor deze mooie review en veel plezier met de Quooker gewenst!

André

Scherpe prijs, goede communicatie en prima installatie.

Goede communicatie, scherpe prijs en fijn dat de installatie ook geregeld kon worden.

Geen.

Ik was op zoek naar een nieuwe Quooker, maar had geen idee welk model en hoe deze te monteren. Door te Googlen kwam Keukentotaalshop bovenaan de gevonden resultaten en niet onterecht. Ik twijfelde... Ik was op zoek naar een nieuwe Quooker, maar had geen idee welk model en hoe deze te monteren. Door te Googlen kwam Keukentotaalshop bovenaan de gevonden resultaten en niet onterecht. Ik twijfelde nog wat te bestellen, maar na 1 telefoontje was het helemaal duidelijk. Ik sprak Marcel Pruimboom en wat een kennis heeft deze man, hij snapt het product van A tot en met Z. Wat een verademing is Keukentotaalshop! Ik raad het bedrijf iedereen aan!

* Alle producten en combinaties van Quooker in huis.
* Montageservice tegen een vaste (scherpe) prijs.
* Snelle levering.
* 100% vakkundig mede dankzij door zijn praktische en...
* Alle producten en combinaties van Quooker in huis.
* Montageservice tegen een vaste (scherpe) prijs.
* Snelle levering.
* 100% vakkundig mede dankzij door zijn praktische en theoretische ervaring.

Geen! Ik zou zeggen: "Keep doing the good work!"

Reactie Qraan, onderdeel van Keukentotaalshop:

Wow, wat een mooie review, bedankt!

Bernadette Meeuwis

Geweldige service

Een bedrijf waar de klant echt koning is.

Meerssen

Goede en eerlijke communicatie, levering volgens afspraak en goed advies

Alles conform afspraak

Ga zo door...

Tim van Rijt

Zeer prettige communicatie en zeer professionele werkwijze. We hebben een keuken die door de vorige bewoner is gemaakt, waarbij niet alles even handig is. Bij de installatie van de quooker is... Zeer prettige communicatie en zeer professionele werkwijze. We hebben een keuken die door de vorige bewoner is gemaakt, waarbij niet alles even handig is. Bij de installatie van de quooker is gekeken wat de beste optie is en met wat inprovisatie hadden we vrij snel de quooker werkend! Communicatie via whatsapp verliep ook prettig en snel.

Communicatie
Improvisatie (indien nodig)
Professionaliteit

Optijd en netjes geinstalleerd.
Geen bijkomende kosten.

Eerlijk en oprecht, geen goedkope verkoop prates of ja maar dat was niet in de offerte opgenomen.
Offerte prijs is de prijs die je betaald!

Informeel, snel en professioneel.

Rick

Vanaf het eerste contact tot de installatie is het uitermate soepel verlopen. Nog geen week na een telefoontje hadden wij een mooie Quooker in onze keuken. Tijdens de installatie neemt Marcel de... Vanaf het eerste contact tot de installatie is het uitermate soepel verlopen. Nog geen week na een telefoontje hadden wij een mooie Quooker in onze keuken. Tijdens de installatie neemt Marcel de tijd met een oog voor detail. Dit alles voor een concurrerende prijs.

Comminicatie, snelheid en het oog voor detail.

Geen, ga zo door :).

Harm Veenstra

Wij hebben eerst de Quooker flex besteld en geleverd gekregen. Toen besloten om ook de montage te laten doen. Een goede keuze. Snelle service en perfecte montage met duidelijke uitleg over gebruik... Wij hebben eerst de Quooker flex besteld en geleverd gekregen. Toen besloten om ook de montage te laten doen. Een goede keuze. Snelle service en perfecte montage met duidelijke uitleg over gebruik en mogelijkheden.

Snelle levering, snelle service en prima montage