9.8/10

T. Tiernagan

Wij hebben een Quooker Flex gekocht bij dit bedrijf en laten installeren en zijn hier super tevreden over. De kraan werd de volgende dag al keurig bezorgd en er werd direct contact met ons opgenomen... Wij hebben een Quooker Flex gekocht bij dit bedrijf en laten installeren en zijn hier super tevreden over. De kraan werd de volgende dag al keurig bezorgd en er werd direct contact met ons opgenomen om de installatieafspraak in te plannen. Binnen 48 uur was alles gerealiseerd. De monteur bleef na de installatie keurig wachten totdat de boiler helemaal gevuld was om te controleren of de Quooker naar behoren werkte en dacht met ons mee over een slimmere aansluiting. Er werd netjes gewerkt en afval keurig meegenomen. Kortom, wat ons betreft een aanrader!

Snelle reactie op mail, keurige levering en installatie

Geen.

Ferdi

Eerste telefonisch contact was prima, waarbij er veel uitleg werd gegeven over gebruik Quooker. Na aanschaf snelle afspraak voor plaatsing.

Nadat kraan, na enkele dagen na montage, los ging zitten contact opgenomen met bedrijf. Korte tijd later nam monteur contact op. Nadat deze niets meer van zich liet horen mail gestuurd naar... Nadat kraan, na enkele dagen na montage, los ging zitten contact opgenomen met bedrijf. Korte tijd later nam monteur contact op. Nadat deze niets meer van zich liet horen mail gestuurd naar eigenaar. Binnen 45 minuten kwam hij om kraan eigenhandig vast te zetten, HULDE!! Dit is service waar ik blij van wordt.

Monteur(s) beter aansturen.

Zeer prettig en deskundig.
Goede planning

Service gerichtheid gaat verder dan slechts het betreffende product.
Strakke planning en snelle opvolging.

Zeer prettig en deskundig.
Goede planning

Service gerichtheid gaat verder dan slechts het betreffende product.
Strakke planning en snelle opvolging.

Duidelijke website en bestelling en goede opvolging. Fijn.

Flexibiliteit. Er was iets misgegaan met de order. Dit goed opgelost en zelfs een beter product geleverd.

Laurent

Uitstekend service, goede website, flexibel en echt professioneel uitvoering

Kennis en flexibiliteit

Mijn ervaring was echt goed, misschien volgende keer

Snelle levering tegen goede prijzen. Monteur meegeleverd

Bereikbaarheid ook op zaterdag

monteur wist bij maken afspraak niet dat hij de quooker mee moest nemen maar dacht dat deze bij ons zou worden afgeleverd.

hans s

Ruime keuze, grootse service en scherpe prijsstelling. Erg tevreden dus.

snel en goed

Maarten

Uitstekende service en snelle levering

Bijzonder goede service. Ik had per ongeluk een verkeerde uitvoering besteld. Was geen probleem. Binnen 2 dagen stond er een koerier op de stoep om het om te ruilen. Zonder extra kosten! Dat is pas... Bijzonder goede service. Ik had per ongeluk een verkeerde uitvoering besteld. Was geen probleem. Binnen 2 dagen stond er een koerier op de stoep om het om te ruilen. Zonder extra kosten! Dat is pas service!!!!!

v. Loon

Overzichtelijk, snel, transparant en duidelijk.

Snelle afhandeling van de order.