9.8/10

Van den Berg

Prima ervaring, goede communicatie, goed werk en alles conform afspraak.

Informeren en meedenken met de klant

Rutkens

Zeer goede ervaring!

- snel en eenvoudig contact
- meedenken over oplossingen
- snelle levering en montage
- zeer vriendelijk

Niets

D. Peters

Marcel is een man met vakkennis. Hij is flexibel en afspraak is afspraak. We zijn tevreden met zijn service.

Neemt de tijd om het goed te doen.

Profesioneel, vriendelijk en persoonlijk.

erg persoonlijk. Reageert snel op vragen, plaatsing van de quooker is goed gedaan en viel voordeliger uit dan verwacht ivm anders plaatsen van de boiler.

Ga zo door

Super snel bedrijf!

Ik ontving mijn bestelling voordat ik het besteld had. Bewijze van spreken natuurlijk. Super snel! bedankt.

Margaret

Zeer klantvriendelijk duidelijke informatie snelle levering en plaatsing van de quooker.. Monteur werkt netjes en precies. Raad iedereen die een quooker wil kopen dit bedrijf aan.

Uitstekende service!

Het maken van de afspraak verliep soepel, plaatsen binnen 3 werkdagen. De plaatsing van de Quooker is naar onze volle tevredenheid verlopen.

Richard

Via de zoekfunctie in contact met dit bedrijf gekomen omdat zij de goedkoopste aanbieding hadden. Voor de bestelling nog contact met hen gehad en werd snel en vakkundig te woord gestaan. Voordeel is... Via de zoekfunctie in contact met dit bedrijf gekomen omdat zij de goedkoopste aanbieding hadden. Voor de bestelling nog contact met hen gehad en werd snel en vakkundig te woord gestaan. Voordeel is dat je na installatie kan pinnen, dus geen risico voor de klant. Monteur was keurig op tijd en heeft de klus binnen 2 uur uitgevoerd. Klasse service.

Michelle

Eerlijk, snel, super!!!!

Geen verbeter punten. Marcel doet het al super goed.