9.8/10

René

We hadden nog niet eerder via de site bij dit bedrijf iets besteld. De ervaring ermee is ronduit positief, de prijs is goed en zelfs uitstekend als je met ideal betaalt. We vinden het wel een... We hadden nog niet eerder via de site bij dit bedrijf iets besteld. De ervaring ermee is ronduit positief, de prijs is goed en zelfs uitstekend als je met ideal betaalt. We vinden het wel een beetje raar dat er zo'n enorm verschil zit tussen het betalen met ideal en bijv creditcard of paypal.

We kregen totaal geen informatie over de manier van leveren en het tijdstip. Dat vonden we merkwaardig omdat het bestelproces wel vlot en goed verliep.

Reactie Qraan, onderdeel van Keukentotaalshop:

Beste heer, bedankt voor uw feedback. Voor betalingen via Paypal en Creditcard betalen wij veel kosten, bij ideal niet, daarom hebben wij besloten om deze als extra korting aan te bieden. Wij hebben... Beste heer, bedankt voor uw feedback. Voor betalingen via Paypal en Creditcard betalen wij veel kosten, bij ideal niet, daarom hebben wij besloten om deze als extra korting aan te bieden. Wij hebben de zekerheid van betaling en u als klant ontvangt 4% extra korting. Voor levering ontvangt u normaliter van ins een email met track&trace, zo weet u precies wanneer levering plaatsvindt. Kan het misschien zijn dat deze email in uw spamfilter is terechtgekomen?

Winnie

Snel en makkelijk!

Bestellen en monteren van een Quooker. Snelle en goed service. Vriendelijke, ervaren en zorgvuldige monteur.

Gerard Pals

Ik heb een Quooker aangschaft, ter vervanging van de oude. Direct antwoord op vragen per mail of telefoon. Snelle levering. Bij problemen met de oude kraan werd direct een nieuw binnenwerk gestuurd,... Ik heb een Quooker aangschaft, ter vervanging van de oude. Direct antwoord op vragen per mail of telefoon. Snelle levering. Bij problemen met de oude kraan werd direct een nieuw binnenwerk gestuurd, dat ik mocht retourneren toen bleek dat de kraan niet te repareren was. (scheurtje in het buitenwerk).

R.Neering

Uitstekend.

Vermelden van de bezorging wanneer er met Ideal wordt betaald. Pakket wordt dan per koerier bezorgt . Dit gaf bij ons veel problemen.

Mary

Prima snelle service

Mirla Meerschwam

Super

Nee hoor, het was echt prima

Supersnelle reactie, levering en montage na bestelling! Korte lijntjes, snel communiceren. Vriendelijk, kundige montage