9.8/10

CH van Santen

Snelle reactie, afspraak digitaal snel geregeld

Heel prettige kundige vakman die netjes werkt.

André Verroen

Na bestelling werd er snel contact opgenomen voor een afspraak. Fijn! Plaatsing met aandacht en goede voorlichting gebeurd! Zeer klantvriendelijk benadering door Marcel. Marcel heeft voor ons... Na bestelling werd er snel contact opgenomen voor een afspraak. Fijn! Plaatsing met aandacht en goede voorlichting gebeurd! Zeer klantvriendelijk benadering door Marcel. Marcel heeft voor ons direct contact gezocht met Quooker na de plaatsing vanwege een ratelend geluid. De dag erop contact met monteur van Quooker, afspraak gepland en snel bezoek van de monteur. We zijn erg tevreden over de Quooker, hadden we eerder moeten doen.

Snelle en klantvriendelijke benadering van Marcel!

NVT

Niki Mallens

Super service!

Snelle reactie, flexibel, zeer klantgericht

Geen!

Marjolein Schouten

Kundig en vriendelijk

Kundig, vriendelijk en flexibel

Koen Kummel

Perfect

Snelheid en professionaliteit

JP Drost

Top service en zeer vriendelijk!

Vriendelijk, vakkundig, service.

Richard

Na bestelling is de montage van de Quooker binnen de levertijd uitgevoerd. En dat ging soepel en zorgvuldig. Prima!

Snelle levering, vriendelijke en deskundige monteur

Nicky van der Zanden

Voor mijn nieuwe keuken op zoek naar een quooker. N.a.v. de website nog wat vragen die ik via whatsapp makkelijk kon stellen en waarop ik zeer snel antwoord kreeg. Na bestelling ben ik goed op de... Voor mijn nieuwe keuken op zoek naar een quooker. N.a.v. de website nog wat vragen die ik via whatsapp makkelijk kon stellen en waarop ik zeer snel antwoord kreeg. Na bestelling ben ik goed op de hoogte gehouden en had ik nog wat vragen (rondom de situatie van mijn keuken) en altijd via whatsapp direct antwoord, heel fijn. Tijdens de installatie werd er meegedacht met mijn situatie en alles is vakkundig geinstalleerd. Echt een aanrader!

Niks is te veel en hele duidelijke en snelle communicatie.

Reini Poelstra

Top

Snelheid

Samira Cortet

Super goede ervaring, ben meteen geholpen met al mijn vragen, zowel telefonisch en via de mail.

Klantenservice en vriendelijkheid.

Niets alles is top verlopen