9.8/10

van Veen

Snelle levering en goede communicatie; even een belletje dat het wat eerder werd dan de afgesproken tijd, dat hebben we gewaardeerd

Snelle levering en vakkundige plaatsing. Ook goede tips gegeven voor gebruik, we hoefden de handleiding niet meer te gebruiken.

Anne Marie

Zeer positief. Vorige week besteld en vandaag al geleverd en netjes gemonteerd. Wij zijn nu al super blij met onze quooker kraan.

Vriendelijk, snelle levering en installatie, Duidelijke uitleg en tips en dat alles voor een prima prijs.

Arnold Van de Graaf

Prima vakman werkt heel netjes

Het geduld om de uitleg te geven en uitgebreid vragen te beantwoorden

David Van’t Hoog

Uitstekende ervaring. Snelle levering en plaatsing. Binnen een week. En ervaring met Marcel was zeer plezierig.

Snelle levering, installatie bij de prijs inbegrepen. Marcel communiceert goed

Liesbeth

Snel en vakkundig

korte response tijd

Koen

Snelle levering en plaatsing van een Quooker set. Installatie van de set door een nette, aardige en erg vakkundige installateur die er de tijd voor neemt om het allemaal gewoon goed en erg netjes te... Snelle levering en plaatsing van een Quooker set. Installatie van de set door een nette, aardige en erg vakkundige installateur die er de tijd voor neemt om het allemaal gewoon goed en erg netjes te installeren, ook al levert dit hem extra werk op. Dit alles ook nog eens voor een scherpe prijs en zonder verassingen achteraf.

Snelle, duidelijke en prettige communicatie. Snelle levering voor een scherpe prijs.
Installatie door een echte vakman.

Nee, geen

Andre

Wordt mee gedacht

Linda

Hebben hier onze quooker met montage besteld. Alles netjes gemonteerd en snel een afspraak gepland.

Goede en duidelijke communicatie

Robert Spakman

Nadat onze oude Quooker stuk ging vond ik Keukentotaalshop op internet en de reviews overtuigden mij dat ik met hen contact moest opnemen. Nadat ik contact zocht via de website is het contact met... Nadat onze oude Quooker stuk ging vond ik Keukentotaalshop op internet en de reviews overtuigden mij dat ik met hen contact moest opnemen. Nadat ik contact zocht via de website is het contact met Marcel bijzonder prettig geweest. Heldere voorlichting en concrete afspraken. In overleg een afspraak gepland en Marcel stond ruim op tijd voor de deur. Professionele maar vriendelijke benadering en installatie met goede tips en uitleg. De quooker is vernieuwd en werkt perfect. Bedankt Marcel! Ik kan Marcel dan ook van harte aanbevelen wanneer jij een Quooker zoekt en wilt laten installeren. Amsterdam, 28 januari 2021

Professioneel en vriendelijk

Marvin Pelupessy

Wij zijn erg tevreden met de installatie door Marcel. De service is goed en de levering was ook heel erg snel. Het is netjes gemonteerd en werkt perfect! Daarnaast is Marcel erg klantvriendelijk en... Wij zijn erg tevreden met de installatie door Marcel. De service is goed en de levering was ook heel erg snel. Het is netjes gemonteerd en werkt perfect! Daarnaast is Marcel erg klantvriendelijk en sociaal. Kortom: helemaal top!

- Snelle levering
- Keurige montage