Opmaak en snelheid rapportage
Snelheid van de afspraak
Deskundigheid inspecteur

Snel, professioneel en erg vriendelijk aan de telefoon. Kon snel een afspraak maken voor een keuring en rapport was er de volgende dag al! Aan de telefoon kreeg ik ook een eerlijk en goed advies... Snel, professioneel en erg vriendelijk aan de telefoon. Kon snel een afspraak maken voor een keuring en rapport was er de volgende dag al! Aan de telefoon kreeg ik ook een eerlijk en goed advies welke keuring ik nodig zou hebben voor de woning.

P. Hoftijzer

Hartstikke goed!

Saskia

Ik heb een hele fijne ervaring gehad, aardige inspecteur.
Een beetje laat aangekomen, maar dat was geen groot probleem

Ik ben zeer tevreden over de kennis en kunde van de medewerker van Keuringsdienst voor Wonen.

S. Maghsoudian

Ik vind dat deze bedrijf zijn diensten NIET goed doet. Wat ze wel heel snel aan jouw toesturen is de REKENING.
dus GEEN AANRADER!!!

Reactie Keuringsdienst voor Wonen:

Keuringsdienst voor wonen heeft kwaliteit en klantvriendelijkheid erg hoog in het vaandel staan.
Wij vinden het spijtig dat onze dienst zo ervaren heeft.
Na contact met u te hebben opgenomen...
Wij vinden het spijtig dat onze dienst zo ervaren heeft.
Na contact met u te hebben opgenomen en gekeken naar een oplossing, bieden wij bij dezen onze welgemeende excuses nogmaals aan.
Wij hechten veel waarde aan een goede relatie met onze klanten en hopen op uw begrip.
Team Keuringsdienst voor Wonen

Maarten Koenis en Jeanine Garmers

De heer Van der Klein heeft recent tweemaal een bouwkundig rapport voor een woning voor ons opgemaakt. Beide keren was de inspectie heel grondig en de rapportage snel en compleet. Bovendien gaf de... De heer Van der Klein heeft recent tweemaal een bouwkundig rapport voor een woning voor ons opgemaakt. Beide keren was de inspectie heel grondig en de rapportage snel en compleet. Bovendien gaf de heer Van der Klein nog enkele nuttige en praktische tips. Wij zijn zeer tevreden.

Reactie Keuringsdienst voor Wonen:

Bedankt voor de positieve review!
Het team van Keuringsdienst voor Wonen wenst u heel veel woonplezier.

Bouwkundige keuring ivm aankoop woning, geregeld via makelaar

Geïnteresseerd, professioneel, vriendelijk.

Reactie Keuringsdienst voor Wonen:

Bedank voor de positieve review! Wij wensen jullie veel woonplezier in de mogelijke nieuwe woning.
Keuringsdienst voor Wonen

VvE Landgoed Nieuw Cruysbergen I