Opmaak en snelheid rapportage
Snelheid van de afspraak
Deskundigheid inspecteur

Prima! KvW neemt de tijd om de hele woning door te lopen en vind mankementen die ik zelf niet gevonden zou hebben. Ze hebben zich ook vantevoren ingelezen op meer-minderwerk en andere documentatie.

Ik kreeg tijdens de oplevering meer uitleg hoe de technische installaties werken (CV, WTW) en hoe ik mijn huis wel/niet zou moeten afwerken.

De keuringsmeester ging mijn inziens te...

De keuringsmeester ging mijn inziens te weinig in op de technische keuring van het huis. Dat vond ik erg jammer en in mijn geval van weinig meerwaarde. Gemiddeld hadden de woningen in mijn rij meer opleverpunten, dan ik (Had er namelijk 0).

Reactie Keuringsdienst voor Wonen:

Allereerst vervelend dat u onze dienstverlening zo heeft ervaren. Wij hebben contact met u gehad en op locatie de situatie beoordeeld. Samen zijn wij tot de conclusie gekomen dat de uitgevoerde... Allereerst vervelend dat u onze dienstverlening zo heeft ervaren. Wij hebben contact met u gehad en op locatie de situatie beoordeeld. Samen zijn wij tot de conclusie gekomen dat de uitgevoerde inspectie goed is uitgevoerd en er vanuit u een andere verwachting is ontstaan. Dit hebben wij naar elkaar uitgesproken en zijn wij goed uit elkaar gegaan.
Wij wensen u veel woonplezier!
Groet,
Team Keuringsdienst voor Wonen

Hierbij graag met een persoonlijk bedankje voor Dhr. Sven van der Klein.
Voor het prettig contact en deskundig onderzoek.

Leo Doves

Alexander Evers

Zeer goede ervaring. Heel goed geholpen, er is meegedacht. Het rapport is zeer snel in orde gemaakt. Ik ben zeer positief over de meneer die de keuring heeft gedaan.

Aart

Prettig verrast. Aardige gozer en snelle opname. Duidelijk

Opleverkeuring

Wij hebben vorige week door Keuringsdienst voor Wonen een gebreken onderzoek laten uitvoeren. Het onderzoek was gespitst op de uitgevoerde werkzaamheden door de aannemer die bij ons een aanbouw... Wij hebben vorige week door Keuringsdienst voor Wonen een gebreken onderzoek laten uitvoeren. Het onderzoek was gespitst op de uitgevoerde werkzaamheden door de aannemer die bij ons een aanbouw heeft geplaatst. Dit heeft de heer Jonker zeer zorgvuldig uitgevoerd.

Goed,ervaren en duidelijk personeel.

Positief, op tijd, kundig. Rapport wordt snel opgemaakt en link met online betalen zijn top. Aanrader