Keuringsdienst voor wonen heeft voor onze VVE onderzoek verricht naar schuren in muren.
Snel, deskundig en klantvriendelijk!
Monique Scheelings
Prettig, snel en stipt op tijd op de lokatie. Uitstekend bevallen.
Stan
Sinds enige tijd werk ik samen met Keuringsdienst voor Wonen. Super specialistisch en de heren weten precies wat ze doen. En dat ook nog eens tegen een hele scherpe prijs! Ik zou ze zeker aanbevelen!
Pascale
Niks op aan te merken, alleen maar positief! Guido is met ons mee geweest voor een aankoopkeuring, de manier waarop hij uitlegt en punten laat zien is duidelijk, professioneel & vriendelijk. Ook na...Niks op aan te merken, alleen maar positief! Guido is met ons mee geweest voor een aankoopkeuring, de manier waarop hij uitlegt en punten laat zien is duidelijk, professioneel & vriendelijk. Ook na de keuring was hij goed bereikbaar voor vragen & dacht met ons mee, hele goede na service dus ook!
Norman Frederic
Heel goed
Ben Dikkeboom
Tijdens de keuring werden al mijn vragen beantwoord. Kreeg adviespunten en had het gevoel dat de keurmeester ook echt voor mij aan de gang was.