Aardige mensen, uitgebreide uitleg zowel telefonisch als tijdens de keuring.
Petra vn
Wij hebben een hele positieve ervaring met dit bedrijf. Zij nemen echt de tijd voor je en zijn en gaan heel deskundig te werk. Zij hebben echt oog voor elk detail. Wij adviseren dit bedrijf echt aan...Wij hebben een hele positieve ervaring met dit bedrijf. Zij nemen echt de tijd voor je en zijn en gaan heel deskundig te werk. Zij hebben echt oog voor elk detail. Wij adviseren dit bedrijf echt aan iedereen.
Professioneel en hulpvaardig.
Venegas
Perfect geregeld! Ik kon op het laatste moment niet aanwezig zijn. Uit eigen initiatief is de aangestelde persoon naar de makelaar geweest om de sleutels op te halen en kon mijn keurig doorgaan....Perfect geregeld! Ik kon op het laatste moment niet aanwezig zijn. Uit eigen initiatief is de aangestelde persoon naar de makelaar geweest om de sleutels op te halen en kon mijn keurig doorgaan. Rapport zorgvuldig en nauwkeurig opgesteld. Kortom; een goede zaak. Complimenten!
Emran
Bouwkundig rapport
vd Hart
Zeer prettige, duidelijke en professionele ervaring en snel!
Susan
Guido was op tijd voor het bouwkundig onderzoek. Het rapport kreeg ik snel en als ik vragen had werden deze ook snel beantwoord via de mail. Ik heb dus een goede ervaring. Bedankt!
Amsterdammer
Snelle en goede communicatie. Fijn om een deskundige bij de oplevering van je huis te hebben, die ziet toch weer andere dingen. Ook goede nazorg.
Zeer prettig
Annemiek
Deskundig, prettig en vriendelijk geholpen! Een aanrader!