Ik wilde op korte termijn zowel een meting als bouwtechnische keuring laten uitvoeren, met beperkte beschikbaarheid van de verkoper. Daarom ben ik blij dat ze binnen een werkweek tegelijkertijd...Ik wilde op korte termijn zowel een meting als bouwtechnische keuring laten uitvoeren, met beperkte beschikbaarheid van de verkoper. Daarom ben ik blij dat ze binnen een werkweek tegelijkertijd konden worden uitgevoerd én sneller dan gebruikelijk kon worden gerapporteerd.
De inspecteur hielp ons heel goed met de voorschouw. Wist precies waar hij naar moest kijken en gaf daarnaast waardevolle tips. Een absolute aanrader.
LF Wiersma
Er kon snel een afspraak gemaakt worden. De keuring is snel uitgevoerd, maar ook voor een leek goed te volgen.
Wij zijn heel tevreden! Alles werd nauwkeurig bekeken en we kregen ook nog veel extra tips en uitleg.
Prettige inspecteur die duidelijke uitleg gaf en goed meedacht.
J. Nguyen
Kon snel een afspraak maken. Deskundigheid van inspecteur was uitstekend! Hij gaf ook veel goede tips waar wij goed gebruik van gaan maken.
W.G.Sellen
Zeer serieuze bouwkundige inspectie bij oplevering appartement
Loes Kroon
Keurig op tijd aanwezig. Heel fijn dat er zo precies gekeken werd of alles klopte.
Vriendelijk, keurig en netjes te werk. Wat er besproken wordt tijdens de inspectie is ook terug te vinden in het rapport.
Rogier Voet
Vriendelijk, deskundig en toegankelijk. Er wordt deskundig gekeken naar heel de woning en goed uitgelegd wat en waarom er iets mis is.