Nicole Krijgsman

Ik heb een gepersonaliseerde trein besteld voor een kraamcadeau, deze kwam een poosje stil te staan bij de duane waardoor het langer duurde.. goed contact kunnen houden met bedrijf waardoor ik goed... Ik heb een gepersonaliseerde trein besteld voor een kraamcadeau, deze kwam een poosje stil te staan bij de duane waardoor het langer duurde.. goed contact kunnen houden met bedrijf waardoor ik goed op de hoogte was.

Eenmaal geleverd een top product binnen gekregen en meteen nog eenzelfde trein besteld voor ons eigen dochtertje. Deze was er binnen een paar dagen! Super tevreden dus!

Verliep het bestelproces makkelijk voor u?

Om het te bestellen was super makkelijk! Alles was duidelijk aangegeven.

Saartje Demeulenaere

Heel goed!

Helemaal ok!

Hele fijne service, goed contact via chat en hele snelle levering. Product ziet er erg mooi uit

(Bewerkt)

Bedankt voor jullie fijne service

Sanne Kluck- Hanenbergh

Super snelle levering en onwijs leuk gepersonaliseerd koffertje!

(Bewerkt)

Bedankt voor de goede service, alles goed geregeld

Jazeker

Toppie

ja

(Bewerkt)

U kunt het beter aangeven als je bijvoorbeeld een drinkfles van Mepal besteld die door jullie wordt bestempeld dat dat niet de volgende dag wordt geleverd. Ik baalde ervan dat het heel laat werd... U kunt het beter aangeven als je bijvoorbeeld een drinkfles van Mepal besteld die door jullie wordt bestempeld dat dat niet de volgende dag wordt geleverd. Ik baalde ervan dat het heel laat werd geleverd.

Linsey

Snelle verzending en een gemakkelijke, overzichtelijke site!

Perfect.