Gerben

Als verjaardagscadeau voor m’n zoontje heb ik bij Kidzsupplies een lamp besteld. Vooraf gebeld of deze voorradig was en zeer vriendelijk te woord gestaan. Volgende dag had ik de lamp in huis:... Als verjaardagscadeau voor m’n zoontje heb ik bij Kidzsupplies een lamp besteld. Vooraf gebeld of deze voorradig was en zeer vriendelijk te woord gestaan. Volgende dag had ik de lamp in huis: topkwaliteit! Mooiste cadeau volgens m’n zoontje :-)

Klantvriendelijkheid, hoogstaande kwaliteit, efficiency

Karen

Kwaliteitsvol produkt,snelle en vlotte levering

kwaliteitsvol produkt

=

Snelle levering, product zoals omschreven

Manon

Al 2 x een mail gestuurd ivm een retour. Op de site staat namelijk als je iets retour wilt sturen je eerst moet mailen. Krijg via mail en telefoon geen contact!

Product snel en netjes geleverd

Ingrid

Goede ervaring, snelle levering, prijs kwaliteit verhouding goed

Producten zijn mooi!

Marian de Jong

Hallo, ik heb 2x een knopje besteld met een vogeltje erop. Bij de eerste zat de schroef er los in dus kon niet bevestigd worden. Dus gemeld en meteen een nieuwe gekregen. Mijn man heeft hem... Hallo, ik heb 2x een knopje besteld met een vogeltje erop. Bij de eerste zat de schroef er los in dus kon niet bevestigd worden. Dus gemeld en meteen een nieuwe gekregen. Mijn man heeft hem bevestigd aan de lade, maar mijn kleindochter van 3 trok hem meteen ook weer los. Dus dat is wel jammer. Had geen zin om weer een nieuwe te stellen. Wilde dit toch even kwijt!

2e knopje snel gekregen

Post

Ruime keuze

A

Duidelijke website en snelle levering

Tea Hassing-Meines

Snel geleverd een leuk kaartje erbij en de eerste keer met een leuk potlood. Zo jammer de tweede keer ontbrak dat. Zo zie je maar het kindzijn blijft in de mens.

Prachtige bekers goed verpakt snel geleverd

Marieke

Snelle levering en hele leuke spulletjes

Persoonlijke touch bij bestelling