Niet elk evenement is even tof, maar vind altijd een bijzonder item tussen de stapels vale bedrijfspolo’s
Margriet Van der zande
Een aantal leuke items gekocht. Hoorde mensen wel klagen over de kiloprijs
B Hagen
Prima!
Sandra Van Dorst
Contact gehad met klantenservice. Snelle en hele vriendelijke reactie. Leuk initiatief.
Maaike
Vriendelijk personeel, veel keus. Het voelde wat druk aan maar dit komt denk ik door de keus in locatie. Was het een grotere locatie geweest waar meer ruimte was om alles door te zoeken had ik het...Vriendelijk personeel, veel keus. Het voelde wat druk aan maar dit komt denk ik door de keus in locatie. Was het een grotere locatie geweest waar meer ruimte was om alles door te zoeken had ik het fijner gevonden.
Romy van der Kolk
Zeer leuke middag gehad op 3 februari in Apeldoorn.
Esteban Vlottes
Was een goeie Vibe! Medewerkers waren aardig, alleen wat weinig kleding. Ik ging pas rond 16:00 misschien dat dat daar aan lag. Maar voor de rest heb ik altijd wel goeie ervaringen met VINTAGE...Was een goeie Vibe! Medewerkers waren aardig, alleen wat weinig kleding. Ik ging pas rond 16:00 misschien dat dat daar aan lag. Maar voor de rest heb ik altijd wel goeie ervaringen met VINTAGE Markets
Dirk
Shitloads aan kleren. Onmogelijk alles in 1 dag te checken. Snel weer terug.
Penny Bechtel
Helaas vond ik het aanbod erg summier! Had me er veel meer van verwacht !