Makkelijk om de kaartjes te bestellen. Helaas heb ik nog geen bevestiging ontvangen van 4 kaartjes.
Marja Postema
Eenzijdige kleding, vreselijke muziek
Dirven
Mooie locatie, leuke kraampjes maar de “vintage” kleding viel echt zwaar tegen. Niks gekocht
VL Lidia
Goede organisatie. Leuke aankleding en indeling ruimte. Vriendelijk en behulpzaam personeel
Krista Van Daalen
Goed initiatief, inrichting kan iets beter evenals check op kwaliteit van kleding
Wanda Van den hoek
Niet meer naar toe gaan
Cyrille Smith
Het viel tegen
Familie
Was een leuk idee. Je zit alleen zó op een kilo wat €25 kost. MP is goedkoper. Het was in Amersfoort ook zó donker dat je de truien niet goed kon bekijken en we dus 4 gebreide truien hebben gekocht...Was een leuk idee. Je zit alleen zó op een kilo wat €25 kost. MP is goedkoper. Het was in Amersfoort ook zó donker dat je de truien niet goed kon bekijken en we dus 4 gebreide truien hebben gekocht die we flink moeten herstellen alvorens te kunnen dragen, laat staan wassen. Vonden het ook niet echt volledig Vintage. Voor ons gezin niet voor herhaling vatbaar iig.