Nathalie Vandenbalck

Meestal goed, maar bij vragen duurt het lang vooraleer er gereageerd word, ook word niet alles opgelost. De levering zou ook steeds de dag nadien moeten doorgaan en dit is praktisch nooit het geval.

Ik vergelijk steeds de prijzen en voor 80% van de tijd koop ik bij Kinder wonderland, maar zeker niet op alle vlakken zijn ze goedkoper je moet het goed in het oog houden. Ik krijg op veel webshops... Ik vergelijk steeds de prijzen en voor 80% van de tijd koop ik bij Kinder wonderland, maar zeker niet op alle vlakken zijn ze goedkoper je moet het goed in het oog houden. Ik krijg op veel webshops als bedrijf een kortingscode van 10% waardoor het vaak toch nog net iets goedkoper is daar, maar ik bestel gemakkelijker bij Kinder wonderland omdat ze die dag nadien levering garanderen (wat niet altijd het geval is) maar goed het is een strijd.. over het algemeen vrij tevreden.

Renilde Wuyts

Vlugge levering

Judith

(Bewerkt)

Onbetrouwbare partij. Woom 1 plus besteld als cadeau met belofte van levering binnen 1 dag. Na een week nog steeds niks ontvangen. Kinderwonderland zegt onderzoek te doen, maar reageert daarna niet... Onbetrouwbare partij. Woom 1 plus besteld als cadeau met belofte van levering binnen 1 dag. Na een week nog steeds niks ontvangen. Kinderwonderland zegt onderzoek te doen, maar reageert daarna niet meer op mails en neemt telefoon ook niet op. Wij gaan aankoopbedrag nu via Paypall terug claimen. Update: Na het plaatsen van deze review is er contact met ons opgenomen en is het aankoopbedrag terugbetaald.

Niets!!

Krista Franssen

Het product werd in twee delen door twee verschillende postbezorgers aangeboden. Een in de avonduren terwijl het een school betreft

Na gebeld te hebben werd het opgelost

Nele Vandewege

Positief

Prijs-kwaliteitverhouding

Bebbee

15sept bestelling gedaan wordt in DHL app gezegt is ontvangrn. Heb niks ontvangen kinder wonderland zegt we gaan onderzoek doen maar tot op heden niks gehoord en nog steeds geen bestelling!!

Tanja Steinhoff

Snel

Liliane Dockx

Weet het nog niet, pakket is onderweg

Prijs ligt lager dan elders

Joyce Bonte

(Bewerkt)

Goeie klantenservice

Lotte Spijkerman

Matig. Bestelling werd maar niet geleverd, en toen ik er zelf achteraan ging bleek een artikel nog niet voorradig. Fijner als er dan proactief contact wordt gezocht!

Breed aanbod