Ik zou mijn ervaring een 8 willen geven. De service was goed (wel een nadeel dat telefonisch contact mij niet is gelukt, dit werd gecompenseerd met een erg snelle reactie op whatsapp), echter week... Ik zou mijn ervaring een 8 willen geven. De service was goed (wel een nadeel dat telefonisch contact mij niet is gelukt, dit werd gecompenseerd met een erg snelle reactie op whatsapp), echter week de kleur van het gekochte artikel veel af van de afbeelding op de site.

Duidelijke communicatie op de site, snelle reactie via whatsapp.

Laura

Erg goede ervaring. Producten zijn precies zoals ze gepresenteerd worden op de site en levering was keurig en snel.

Grote variatie aan mooie producten
Mogelijkheid om ook het geld over te maken (ipv alleen credit card)

Caroline

Ik wacht al een weekje op mijn pakketje.
Klantenservice zegt dat postnl een dagje ging staken maar tot nu toe heb ik mijn pakketje nog helaas niet ontvangen.

Daar kom ik liever op terug wanneer mijn pakketje is bezorgd

Mooie producten, overzichtelijk website, snelle levering, mooi verpakt

Karolien

Top

Leuke inpakgadgets

Caroline

Goede klantenservice

R.

Uitstekend. Zeer klantvriendelijk

Het gratis inpakken van het pakket, dat soort voor een totaal beleving

de Heij

Goed. Levering vlot en product goed verpakt. Ook nog leuk ingepakt.

Product voldoet aan verwachting en levering vlot

Snelle levering, direct antwoord op mijn vraag over kortingscode

aardige eigenaresse, goede aanbod

Mijn ervaring bij Kinder Wonderland was echt een teleurstelling. Ik had een blokkenkar besteld die er op internet goed uitzag voor het geld dat het kostte, maar het was zo klein. En dat voor een... Mijn ervaring bij Kinder Wonderland was echt een teleurstelling. Ik had een blokkenkar besteld die er op internet goed uitzag voor het geld dat het kostte, maar het was zo klein. En dat voor een bedrag van bijna € 60,00. Het viel enorm tegen.

De kar was wel mooi verpakt. Zag er goed uit.

Reactie Kinder Wonderland:

Wat vervelend dat de bestelde blokkenkar niet was wat je je ervan had voorgesteld. Je kunt je bestelling natuurlijk altijd retourneren en wanneer je de klacht bij ons kenbaar maakt zullen we er... Wat vervelend dat de bestelde blokkenkar niet was wat je je ervan had voorgesteld. Je kunt je bestelling natuurlijk altijd retourneren en wanneer je de klacht bij ons kenbaar maakt zullen we er alles aan doen om het zo goed mogelijk op te lossen. Fijn dat de verpakking wel naar wens was ;)!