Super!

Maaike

Mooi ingepakt, prachtig dekbed en goede service

Mijn ervaring met Kinder Wonderland was goed. Mooi dekbed en goede service. Er werd zelfs meegedacht over de beste kleur van het dekbed voor de kinderkamer. En dan ook nog een heel mooi ingepakt... Mijn ervaring met Kinder Wonderland was goed. Mooi dekbed en goede service. Er werd zelfs meegedacht over de beste kleur van het dekbed voor de kinderkamer. En dan ook nog een heel mooi ingepakt pakje.

Femke Sprenkeling-Möller

Super! :)

Mooie website, goede indeling, categorieën zijn handig (verjaardagen). Mooie producten, 100% eerlijk, inpakservice is top en het ziet er prachtig uit! Ga zo door topper! Xx

Mama's Liefste

Frida de aap

Via Moodkids een Frida de aap bij Kinder Wonderland gewonnen. Kreeg heel snel een code om Frida te bestellen. Helaas werkte deze niet meteen, maar kreeg snel een reactie op mijn mail en Frida was... Via Moodkids een Frida de aap bij Kinder Wonderland gewonnen. Kreeg heel snel een code om Frida te bestellen. Helaas werkte deze niet meteen, maar kreeg snel een reactie op mijn mail en Frida was daarna snel bestelt. Frida kwam een dag later aan, mooi verpakt in kerstpapier

Desiree mama van Aiden

Super mooie spulletjes en zeer goede service!

Zeer snelle levering je word goed op de hoogte gehouden over je bestelling. een van de poster die wij besteld hadden was niet op voorraad in A4 we hebben netjes een A3 formaat gekregen zonder bij te... Zeer snelle levering je word goed op de hoogte gehouden over je bestelling. een van de poster die wij besteld hadden was niet op voorraad in A4 we hebben netjes een A3 formaat gekregen zonder bij te hoeven betalen met eenheel leuk persoonlijk kaartje super lief! Posters die ik besteld heb zijn van zeer goede kwaliteit. Wij zijn super tevrede

marije

Fijne liefdevolle shop

heel prettig. vooral t snelld verzenden.

Snelle en goede levering. Origineel assortiment.

Bureau van Mo

Mooie sinterklaas cadeaus ontvangen

goed. kadoos op tijd en mooi ingepakt!

Webwinkel met orginele spulletjes voor kinderen

Aankoop snel verstuurd, goede communicatie en heel mooi ingepakt.

F. Winkels

Met zorg

Niet alleen de producten op de site zijn met zorg geselecteerd, maar ook de afhandeling van de bestelling wordt met zorg gedaan. Je ziet dat ze er net iets meer werk van maken en dat is leuk: een... Niet alleen de producten op de site zijn met zorg geselecteerd, maar ook de afhandeling van de bestelling wordt met zorg gedaan. Je ziet dat ze er net iets meer werk van maken en dat is leuk: een leuk ingepakt pakketje krijgen alsof je zelf jarig bent! Ook geen lastige dingen met betalen en nog wat handige functies op de site (verlanglijst bijv.). Ook leuke acties op social media! Ga zo door:)