Roxanne

Een aanrader.

Mooie en eerlijke spullen, snelle levering en ook nog eens heel leuk verpakt! Een aanrader dus!

Imane Berrezzouk

Goede service en mooie producten.

Mooie producten en heel leuk ingepakt! Een waar feest om de cadeautjes uit te pakken!

Voor herhaling vatbaar

Mooi product, goed verpakt en snelle levering. Ben blij dat ik deze webshop heb leren kennen, we gaan zeker vaker bestellen!

Michelle

Laatste bestelling

Ik ben super tevreden van jullie geleverde service! Verzending naar België was heel snel, en ik vond het fijn mijn pakje mooi verpakt aan te krijgen! Zeker een aanrader voor de toekomst!!

Eva van Echtelt

Zeer tevreden

Uitstekend. Snelle service, aankopen worden mooi ingepakt bezorgd

Leuke producten

Goede service, mooie producten

Kim

Leuk

Helaas niet mijn volledige bestelling op voorraad en ook niet meer leverbaar. Maar ik kreeg ik heel vlot bericht over, prima opgelost! Verder erg leuk hoe ik mijn bestelling thuis bezorgd kreeg.... Helaas niet mijn volledige bestelling op voorraad en ook niet meer leverbaar. Maar ik kreeg ik heel vlot bericht over, prima opgelost! Verder erg leuk hoe ik mijn bestelling thuis bezorgd kreeg. Alles was zeer mooi verpakt, ik werd er blij van toen ik de doos opende. net alsof ik mezelf verwende met cadeau's :D. Producten bevallen ook prima!

Van loon

Fijne service, mooi ingepakt!

Service was goed, hetgeen ontvangen wat ik had besteld.
Wat ik een leuke verrassing vond was de aandacht voor de verpakking, het voelde echt alsof ik een kado 'tje ooenmaakte!

Persoonlijk

Overzichtelijke en mooie site. Bij vragen is er snel contact. Snelle levering, mooi pakket

Kwaliteit

Duidelijke site met mooie, unieke en kwalitatief goede producten!