Jessica de Boer / dB D-sign

Goede service!

Beschrijf hier uw ervaring

Contact loopt fijn en als er een probleem is wordt dit zeer goed opgelost! Vooral doorgaan zo. Enige tip; als je een chatfunctie gebruikt zorg dan dat je goed bereikbaar bent. Meer dan 24uur wachten... Contact loopt fijn en als er een probleem is wordt dit zeer goed opgelost! Vooral doorgaan zo. Enige tip; als je een chatfunctie gebruikt zorg dan dat je goed bereikbaar bent. Meer dan 24uur wachten op antwoord vind ik niet acceptabel bij een chat.

Reactie Kinderkoffertjes.nl:

Hallo Jessica, dank je wel voor je positieve reactie. Je hebt helemaal gelijk wat betreft de chat functie. Alleen is het voor mij niet te doen om 24/7 bereikbaar te zijn via de pc ;-) Maar ik ga in... Hallo Jessica, dank je wel voor je positieve reactie. Je hebt helemaal gelijk wat betreft de chat functie. Alleen is het voor mij niet te doen om 24/7 bereikbaar te zijn via de pc ;-) Maar ik ga in ieder geval een oplossing bedenken om teleurstelling in het vervolg te voorkomen.

Heerlijk snel geleverd!

Beschrijf hier uw ervaring

Vindt het prettig dat het zo snel verzonden werd . Ook dat er het vertrouwen naar de klant was dat je achteraf kon betalen, vindt ik er prettig. De koffertjes waren allemaal goed afgeleverd. Fijn zo... Vindt het prettig dat het zo snel verzonden werd . Ook dat er het vertrouwen naar de klant was dat je achteraf kon betalen, vindt ik er prettig. De koffertjes waren allemaal goed afgeleverd. Fijn zo kennis te maken.!

www.pakkie.nl

Beschrijf hier uw ervaring

goede service en prima levering. Tip: bij mijn pakketten doe ik altijd een stuk karton erboven op leggen, bij het opensnijden van de doos raak je dan niet, in dit geval de koffertjes wat ik denk dat... goede service en prima levering. Tip: bij mijn pakketten doe ik altijd een stuk karton erboven op leggen, bij het opensnijden van de doos raak je dan niet, in dit geval de koffertjes wat ik denk dat dat wel eens gebeurt. Ik hou er rekening mee bij het openmaken, maar kan me voorstellen dat je daar je niet altijd van bewust bent.

Lau-Li-Pop

Superkoffertjes

Beschrijf hier uw ervaring

Heel correcte service en supersnelle levering!

Suiker&Co

Een aanrader

Beschrijf hier uw ervaring

snelle afhandeling en snelle levering

mijnkadokraam.nl

Prima groothandel met leuke koffertjes

Beschrijf hier uw ervaring

Met onze webwinkel www.mijnkadokraam.nl bestellen we onze kinderkoffertjes bij kinderkoffertjes.nl De koffertjes zijn van prima kwaliteit met mooie heldere kleuren. Leveringstermijn is redelijk... Met onze webwinkel www.mijnkadokraam.nl bestellen we onze kinderkoffertjes bij kinderkoffertjes.nl De koffertjes zijn van prima kwaliteit met mooie heldere kleuren. Leveringstermijn is redelijk vlot. Judith is goed bereikbaar via mobiel of mail.

Borduurstudio Helma

Goede webshop

Beschrijf hier uw ervaring

Hele persoonlijke benadering, snelle levering, wel jammer dat je niet op factuur kunt betalen.

Reactie Kinderkoffertjes.nl:

Hallo Helma, dank je wel voor je fijne reactie! Op factuur betalen is geen enkel probleem bij Kinderkoffertjes.nl. Je kunt bij bestelling de betaalwijze "betalen via factuur" kiezen. Dan... Hallo Helma, dank je wel voor je fijne reactie! Op factuur betalen is geen enkel probleem bij Kinderkoffertjes.nl. Je kunt bij bestelling de betaalwijze "betalen via factuur" kiezen. Dan ontvang je als de koffertjes verzonden worden per mail de factuur.

Cameo Nederland

Top!

Beschrijf hier uw ervaring

Ik had per ongeluk niet het juiste aantal koffertjes besteld maar zonder problemen kon ik aanvullen tot het juiste aantal en kreeg netjes een factuur erbij. Top!

Supersnelle levering!

Atelier Nanda