Prima!

alles was in orde
snelle en correcte levering

Beoordeling

Beschrijf hier uw ervaring

Goede service, snelle levering. Snelle reactie op email

Leukespulletjesvoorleukemensjes

Echt super !

Beschrijf hier uw ervaring

Het is fantastisch dat de bestelling perfect en supersnel toekomt,bedankt hiervoor!

vzw Dol-Fijn, Lies Michiels

Klantvriendelijk

Beschrijf hier uw ervaring

We krijgen steeds snel een antwoord op een vraag en de leveringen zijn ook snel en correct.
Bij tekort aan artikelen, wordt ook een nieuwe datum afgesproken en een tijdelijke levering toegestaan.

CreaMira

Top koffertjes voor een goede prijs!

Beschrijf hier uw ervaring

Als ik de koffertjes bestel zie ik gelijk of ze voorradig zijn en de levering vindt snel plaats!

Printermezzo

Knap werk !!!

Beschrijf hier uw ervaring

Twee keer heb ik reeds besteld, zelf de eerste keer heel hartelijk geholpen, nu terug een super service ... snelle levering, zorgvuldig ingepakt en steeds kort op de bal met verwittigen en zo meer... Twee keer heb ik reeds besteld, zelf de eerste keer heel hartelijk geholpen, nu terug een super service ... snelle levering, zorgvuldig ingepakt en steeds kort op de bal met verwittigen en zo meer ... ik hoop in de toekomst mijn klanten ook warm te maken voor de grotere valiesjes want ik ben en blijf fan ;-)

Top!

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle en nette levering van de mooie koffertjes

NaamKado & Zo

Kwaliteit en goede service

Beschrijf hier uw ervaring

Heel tevreden, direct antwoord op mail, goede service (uitproberen met 5 koffertjes) en nette levering. Mooie kwaliteit!

ozo bijzonder

Bestelling Kinderkoffertjes.nl

Beschrijf hier uw ervaring

Overzichtelijke site, snelle levering, mooie koffertjes.
Ben zeer tevreden!