Frébelle

Vlotte communicatie.
Heel lieve dame en super snelle levering!

Vlotte communicatie.
Heel lieve dame en super snelle levering!

Doopsuiker dada

Uitstekende snelle service

Beschrijf hier uw ervaring

Zeer tevreden van de website

Vlot en correct

Beschrijf hier uw ervaring

heel tevreden, alles verliep vlot en correcte levering,

Hallo, ik ben tevreden van de vlotte verzending, maar vind het wel erg vervelend dat ik geen reactie krijg op mijn vraag tot een BTWvrije factuur ontvangen.
Heb deze al meermaals doorgemaild...
Heb deze al meermaals doorgemaild en in plaats van antwoord te krijgen krijg ik telkens de vraag jullie te beoordelen :-)

Ik zou dus graag een BTW vrije factuur & creditnota ontvangen voor de nodeloos betaalde BTW.

Beschrijf hier uw ervaring

Heb deze al meermaals doorgemaild...

Reactie Kinderkoffertjes.nl:

Hallo Eline, ik heb je inmiddels al drie reacties teruggestuurd op je mailtjes, met de mededeling dat de teveel betaalde BTW, na je eerste mailtje, op je rekening is teruggestort. Blijkbaar heb je... Hallo Eline, ik heb je inmiddels al drie reacties teruggestuurd op je mailtjes, met de mededeling dat de teveel betaalde BTW, na je eerste mailtje, op je rekening is teruggestort. Blijkbaar heb je deze niet ontvangen, wellicht is deze in je spam terecht gekomen? De juiste factuur zonder BTW is ook al naar je verzonden bij de mededeling dat je koffertjes verzonden zijn.

Zeer goede ervaring, nooit geen problemen

Beschrijf hier uw ervaring

Altijd netjes en correct behandeld en alles wordt snel geleverd en verstuurd op tijd.

Strakgedrukt

Makkelijk en snel bestellen en betalen

Party-Pack

Prima.

Dubbele vraag?

De Verrassingsmand

Snelle beantwoording, snelle levering, mooie kwaliteit.

NaaisWork

Ik ben zeer tevreden over onze 'samenwerking'. Jullie leveren uitstekende materialen aan een vlot tempo. Ik had nog geen problemen.

Lytse Moes

Super ervaring! Eerste keer besteld en twee dagen later al in huis! Netjes en stevig verpakt en prachtige kwaliteit koffertjes! Echt een topper!