dennis

Goede service, snelle levering

goede service, snelle levering

rob

Zeer klantvriendelijk goede communicatie inlichtingen correcte afwikkeling

de hoeveelheid was er niet goede communicatie over de bestelde produkten wanneer deze er waren snelle afhandeling

jeli

Kindermeubelwereld.nl

nvt

Smit

Leuke aparte spullen

Sassie74

Een woord geweldig

Goede prijs kwaliteit en snelle levering

M.Fuijkschot

Goed, snelle levering.

Ik heb lang getwijfeld om te bestellen omdat ik geen webshop keurmerk kon vinden. Misschien goed om je ergens bij aan te sluiten.

jansen

We bestelden een halfhoogslaper. Over Kindermeubelwereld zijn we tevreden hoor!
Het is een erg mooi bed.
Verbeterpunten aan het bed.
1. De tent die eronder moet gehangen worden...
We bestelden een halfhoogslaper. Over Kindermeubelwereld zijn we tevreden hoor!
Het is een erg mooi bed.
Verbeterpunten aan het bed.
1. De tent die eronder moet gehangen worden blijft niet hangen.
2. Sommige schroeven die voorzien zijn, waren te lang, die komen er aan de andere kant weer uit.
3. De dopjes om in het bed op de bovenkant te steken blijven niet goed zitten.

Reactie Kindermeubelwereld.nl:

Bedankt voor uw reactie. Via de mail hebben wij inmiddels gereageerd op de verbeterpunten zodat deze hopelijk worden opgelost.

Jullie tevredenheidsonderzoek wordt eerder gemaild dan wanneer het product geleverd is.
Dit veroorzaakt verwarring en is mijn inziens beetje vragen of het eten smaakt voor het opgediend is.

Reactie Kindermeubelwereld.nl:

Bedankt voor uw beoordeling. Uw punt klopt; voor de handgemaakte producten (lampen etc.) moeten we inderdaad het tevredenheidsonderzoek later versturen.

Jantine van Eck

Hele goede ervaring, ik had een paar vragen en wilde graag advies over een stoeltje voor m’n dochtertje van 1. Ik werd direct terug gemaild. Bij bestelling direct de volgende dag bezorgd. Echt een... Hele goede ervaring, ik had een paar vragen en wilde graag advies over een stoeltje voor m’n dochtertje van 1. Ik werd direct terug gemaild. Bij bestelling direct de volgende dag bezorgd. Echt een super service!

Nee absoluut niet! Ga zo door!