Afkortzaag snel en correct geleverd. Voorafgaand een paar keer gebeld voor informatie over het product, bij de eerste kortaf en horkerig te woord gestaan, bij de andere uitgebreide en goede...Afkortzaag snel en correct geleverd. Voorafgaand een paar keer gebeld voor informatie over het product, bij de eerste kortaf en horkerig te woord gestaan, bij de andere uitgebreide en goede informatie gekregen.
Jean Vandervoodt
Solide bedrijf met prompte levering
P.C. Wessels
Product makkelijk te vinden op de site en snelle verzending.
Kazerne Kamp Holterhoek
Prima service
buchet
Bonjour sa fait 3 fois que j envoie un mail sans raiponce j ai acheté une équilibreuse qui ne fonction pas note erreur 2 j ai demandé un manuel en francais pas de reponce
Prive
Goed bedrijf met kwaliteit spullen
RegioGroen
Snelle levering en mooie en degelijke gereedschapskast geleverd gekregen. We hadden wat problemen met verlichting en werd snel en goed opgelost door levering van nieuwe. Paar...Snelle levering en mooie en degelijke gereedschapskast geleverd gekregen. We hadden wat problemen met verlichting en werd snel en goed opgelost door levering van nieuwe. Paar aandachtspunten: Helaas was een losse offerte toe sturen niet mogelijk. Alleen de online versie op het scherm welke ook niet af te drukken is. Communicatie via chat stelt teleur. De dames die chat beantwoorden zijn heel aardig maar kunnen je vragen niet beantwoorden. Maar alleen je vraag doorspelen aan collega. Chatten heeft daardoor weinig zin, kan je net zo goed direct mail sturen met je vraag.
Hans Herselman
Snel geleverd en een goed profuct
Particulier
Snelle levering top
egantica vof
Goed snel correcte levering en product werkt goed tegen een goede prijs duidelijke handleiding bij