Frank

Producten werden netjes op tijd afgeleverd.

Frans

Van de beloofde snelle levertijden blijkt in de praktijk niets te kloppen en als je vragen stelt bleek het product toch niet op voorraad te zijn, laat de vervoerder het afweten en al dat soort... Van de beloofde snelle levertijden blijkt in de praktijk niets te kloppen en als je vragen stelt bleek het product toch niet op voorraad te zijn, laat de vervoerder het afweten en al dat soort uitvluchten. Na een paar keer vragen wordt de toon van Kippers steeds agressiever en op den duur is communicatie onmogelijk. Je wordt als klant gewoon afgepoeierd! Uiteindelijk de order geannuleerd en nu maar hopen dat het vooruit betaalde bedrag een keer terug betaald wordt, waarschijnlijk gaat dat ook weer een gevecht worden. Dit was eens en NOOIT MEER!

LTJ

Alles verlopen zoals afgesproken, keurig en op tijkd.

Euro-Manchetten & Compensatoren

Tot nu toe voldoet het bedrijf aan mijn verwachtingen. De prijs is goed van de gekochte producten. Levertijd was kort en men kwam zijn afspraken na.

jh autoservice

Duidelijk, snel geleverd.

Staalbouw limburg

Ondeskundig

Niemeijer

Snelle goede klantenservice en levering volgende dag

Cees Riemens

Goed product en snelle levering.

Hofstede Rijopleidingen

Alles keurig verlopen volgens afspraak.

Hans Camstra

Gereedschap besteld, maar dit kwam niet aan. Zou onderweg beschadigd zijn. Dat kan gebeuren. Ik had er inmiddels haast mee. Zou nog wel even gaan duren (week), wist Kippers te melden. Kippers had... Gereedschap besteld, maar dit kwam niet aan. Zou onderweg beschadigd zijn. Dat kan gebeuren. Ik had er inmiddels haast mee. Zou nog wel even gaan duren (week), wist Kippers te melden. Kippers had verder geen oplossing. Toen het gereedschap nogmaals besteld. Zou op voorraad zijn en snel worden geleverd. Inmiddels 10 dagen verstreken, maar het is niet geleverd. Inmiddels is wel de eerste bestelling geleverd, na de nodige vertraging. Geprobeerd om in eerste instantie deze eerste bestelling te annuleren, omdat ik inmiddels een tweede bestelling had gedaan, die immers snel geleverd zou worden. Ik heb meerdere emails gestuurd, maar ik kreeg geen reactie en/of antwoord op wat ik schreef. Verder was Kippers ook telefonisch niet meer te bereiken. Ik heb dat meerdere malen geprobeerd. Ik stond een kwartier in de wacht, met de melding u bent de eerst volgende. Na ongeveer een kwartier wachten werd dan uiteindelijk de verbinding verbroken. Er zou dan niemand beschikbaar zijn.
Al met al een beroerde manier van communiceren en slechte order opvolging/afhandeling. Ik zit nog steeds te wachten op de tweede bestelling die ik natuurlijk wil annuleren, omdat ik de eerste bestelling na lang wachten toch had ontvangen, maar Kippers is niet te bereiken. Een teleurstellende ervaring dus en het is nog niet afgehandeld.