Zeer slechte communicatie na melden van kapotte machine. 3x kunnen bellen dat de machine nieuw uit de doos kapot was en of ze contact met me wilde opnemen. maar tot nu toe nog steeds geen...Zeer slechte communicatie na melden van kapotte machine. 3x kunnen bellen dat de machine nieuw uit de doos kapot was en of ze contact met me wilde opnemen. maar tot nu toe nog steeds geen terug koppeling.
Angelique Korte
Binnen paar dagen werd m’n steekwagen geleverd.En kben er superblij mee. Voldoet zeer goed!👍🏾👊🏾
Dubbellucht
Correcte afhandeling backorder, werd netjes gebeld.
A Vijfhuizen
Slechte communicatie, materialen besteld maar vervoerder levert als het hun uitkomt
Rick
Nou, waar moet ik beginnen. Hier een lasapparaat besteld. Vervolgens wacht je een week. Geen gehoor, dus begon ik ze te benaderen via de chat op hun site. Nou meneer, we gaan het intern doorzetten....Nou, waar moet ik beginnen. Hier een lasapparaat besteld. Vervolgens wacht je een week. Geen gehoor, dus begon ik ze te benaderen via de chat op hun site. Nou meneer, we gaan het intern doorzetten. U hoort van ons. 2 dagen verder nog steeds niets gehoord. Dus weer naar de chat op hun website. Wat denk je? Weer hetzelfde verhaal. Dit keer met spoed zelfs. Nounou zou je denken. Nu zal het vast wel goed komen. Donderdag afgewacht, niets gehoord, vrijdag afgewacht, niets gehoord, maandag weer afgewacht niets gehoord. Dus dan ga je maar eens bellen. Wat denk je? Het word intern doorzet u word vandaag terug gebeld. Nu begrijp je natuurlijk wel dat ik daar niet meer in trap. Zo klaar ermee. Dikke 2 weken verder en nog steeds geen antwoord op een hele simpele vraag: Waar is mijn bestelling? Vervolgens krijg ik deze review terwijl ik nog steeds op mijn bestelling wacht. Ik kan wel weer proberen te bellen maar ook daar is word me al 4x achter elkaar “toevallig” de verbinding verbroken als ik de eerst volgende in de wacht sta. Oh! Wil je je bestelling annuleren? Natuurlijk geen probleem. Maar het terug storten van uw geld duurt ook 2 weken. Ik zal vandaag nog maar eens een poging doen om een antwoord op mijn vraag te krijgen. Maar ik verwacht van dit bedrijf niet veel meer. Reclame sturen kunnen ze dan weer wel als de beste. Dat dan weer wel…. Mensen koop gewoon bij een kleinere organisatie
prive
Nette snelle afhandeling en bezorging, prijs kwaliteit verhouding goed! product zoals verwacht
Jani
De goederen zijn snel geleverd, het is prettig dat ik het gelijk kon gebruiken en er de deur niet voor uit hoefde.dat geeft vertrouwen.
Auke Weima dienstverlening
Goede en korekte service
Vermaas
Super blij met de aanschaf van de Werkplaatsmodule E Expert en het aflevering was ook top geregeld.