Kish.nl

Nguyen

Bedrijf stuurt me verkleurde en beschadigde bandje op, weigert om te vergoeden. in plaats daarvan kan ik het uitverkochte bandje terug sturen terwijl ik het nodig heb. Wat is dit voor amateuristisch... Bedrijf stuurt me verkleurde en beschadigde bandje op, weigert om te vergoeden. in plaats daarvan kan ik het uitverkochte bandje terug sturen terwijl ik het nodig heb. Wat is dit voor amateuristisch bedrijf zeg. nooit meer.

gerard

Uitermate slecht, wacht al 1,5 maand op mijn geld na annuleren. eerst doen ze moeilijk als je wilt annuleren na meer dan een week wachten, na 6 week nog steeds mijn aankoopbedrag niet terug.... Uitermate slecht, wacht al 1,5 maand op mijn geld na annuleren. eerst doen ze moeilijk als je wilt annuleren na meer dan een week wachten, na 6 week nog steeds mijn aankoopbedrag niet terug. Autoreply op email dat ze druk zijn, maar na 10 dagen nog steeds geen antwoord op de vraag waarom het zo lang duurt.

Ron den Besten

Tot op heden niet goed

Michael

Snelle levering. Een horlogeband verwisselen kost in de winkel 2X zoveel

Holger

Very fast shipping, excellent bracelet!

Geen bedrijfsnaam

Over het algemeen goed maar het product daar ben ik niet tevreden over. Screanprotector voor smartwatch. Laat snel los. Al 3 gekocht maar het is maar voor even.

Vanessa

Klantonvriendelijk

Kees Van

Toch nog goed gekomen

JP Vannerom

Heel snelle levering, spijtig dat PostNL zomaar de pakjes overal neergooid, ik heb mijn pakje gevonden bij de buren op tussen oude kranten gegooid ☹️