Prettig geholpen bij aanschaf nieuw horloge. Ook het vervangen van de batterij van een drietal horloges werd vlot verwerkt. Mooi!
PME
Snel en netjes
vital
Zeer goed en vlot.
Karel
paul lijfering
Een horloge betaald maar volgens de kleine letters kon het wel 30 dagen duren voordat ze dat horloge op voorraad hadden. Uiteindelijk na een jaar wachten en vele mails gevraagd of ik dan maar mijn...Een horloge betaald maar volgens de kleine letters kon het wel 30 dagen duren voordat ze dat horloge op voorraad hadden. Uiteindelijk na een jaar wachten en vele mails gevraagd of ik dan maar mijn geld terug kon krijgen, helaas toen nooit meer een antwoord gekregen.
Horlogeband.com
Slecht tot nu toe
Aad
Seiko oplaadbare batterij besteld. Helaas kwam de batterij kapot aan. Gebeld maar het bedrijf wilde niet meewerken aan de levering van een gratis nieuw exemplaar. Nu ergens anders...Seiko oplaadbare batterij besteld. Helaas kwam de batterij kapot aan. Gebeld maar het bedrijf wilde niet meewerken aan de levering van een gratis nieuw exemplaar. Nu ergens anders maar een nieuwe besteld. Ik vind dit een hele slechte service.
Sylt
Gute Qualität, schnelle Lieferung und sehr sympathischer Service