Peter van Erp

Christian van Stekelenborg

Top

nee

Bart Middelkoop

Snel geleverd, voordelig geprijsd.

Louter posief

Pieter Houkema

K. Hagen

Geen voorraad bij de bestelling.

Heb je verbeterpunten? Of een positieve feedback?

Wilde na het bewoonbaarmaken van onze nieuwe woning de kieren van de vloer dichtmaken met kit.
2 patronen besteld, maar kon slechts 1 invullen bij de bestelling omdat er niet meer was. Slechte beurt, nu moet ik 2x verzendkosten gaan betalen . Ga nu wel naar de bouwmarkt hier.

Reactie Kitcentrum.nl:

Beste Meneer Hagen,
Beste Meneer Hagen,
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u problemen heeft ondervonden bij uw bestelling. Wist u dat u bij ons altijd kunt bestellen, zelfs als er tijdelijk geen voorraad is? In dat geval worden er geen extra verzendkosten in rekening gebracht. Daarnaast kunt u de aantallen eenvoudig aanpassen, waardoor u direct de huidige voorraad ziet en de leverdatum automatisch verandert als een product niet op voorraad is.
We waarderen uw begrip en hopen dat u in de toekomst een betere ervaring bij ons heeft. Als u nog vragen heeft of als we u ergens anders mee kunnen helpen, laat het ons gerust weten.
Met vriendelijke groetjes van ons! 💚

Jelmer Bijlsma

Super kwaliteit!

Heb je verbeterpunten? Of een positieve feedback?

Erg blij met de kitspuit. Zeer degelijk gebouwd en goede ergonomie. Top product!

I.D. Schmidt

Goede producten voor een goede prijs

Erwin

Blijkbaar een verkeerde bezorgdienst

Heb je verbeterpunten? Of een positieve feedback?

Pakket werd 4 huizen verderop bezorgd, terwijl wij thuis waren. Er is ook niemand aan de deur geweest (camera). Gewoon lamlendigheid, die ‘buurvrouw’ stond buiten. Bezorger is te lui om zijn werk te... Pakket werd 4 huizen verderop bezorgd, terwijl wij thuis waren. Er is ook niemand aan de deur geweest (camera). Gewoon lamlendigheid, die ‘buurvrouw’ stond buiten. Bezorger is te lui om zijn werk te doen.

Reactie Kitcentrum.nl:

Best Erwin,
Best Erwin,
wat vervelend dat je ontevreden bent over de bezorging, gelukkig heeft dat niet direct iets met ons of onze producten te maken! En fijn dat je ons bedrijf aanbeveelt. We hopen dat je de volgende keer een betere ervaring hebt met de bezorging :)
groetjes van ons!

Raymond Schaeffer

Doen wat ze beloven

Heb je verbeterpunten? Of een positieve feedback?

De snelheid van leveren is altijd top!