Lesopbouw
Plezier
9.8/10
9.6/10

Marleen

Super ervaring! Goede informatie vooraf ontvangen. Drie daagse cursus gedaan, gelukkig alle dagen dezelfde instructeur gehad wat heel fijn was! Enthousiaste en professionele mensen die daar lesgeven.

Enthousiaste en professionele instructeurs, nieuwste materiaal, in kleine groepjes les max 3 personen, warme douches, houden vorderingen bij middels een progression card, als het kan proberen ze je... Enthousiaste en professionele instructeurs, nieuwste materiaal, in kleine groepjes les max 3 personen, warme douches, houden vorderingen bij middels een progression card, als het kan proberen ze je steeds bij dezelfde instructeur te plaatsen als je dit aangeeft (mijn instructeur was de hele week beschikbaar, ideaal).
Gratis parkeren in de woonwijk, 5-10 min lopen

Je moet 15-20 minuten lopen met al je spullen aan voor bij het meertje (zandmotor) te komen, dat kost tijd. Ze zijn wel bezig met vergunning voor een golfkar of jeep hiervoor.

Vervelend als andere cursisten in je groep te laat zijn en de leraar daar toch op wacht (aan ene kant logisch) en je dan uiteindelijk te laat met de les start en je dus minder lestijd over houdt. Wordt eventueel wel goed gemaakt de les daarop door iets langer door te gaan. Dat was wel prettig.

Duidelijker vermelden waar je je moet melden bij aankomst Westbeach, een bordje ofzo zou handig zijn met 'kiteboardschool' erop.

Peter

Ik heb zeer positieve ervaringen. Afspraken worden nagekomen.

Les wordt gegeven op je eigen niveau door vakkundige instructeurs. Lesmateriaal (kites, boards, pakken e.d.) is perfect op orde. Ik heb samen les met mijn zoon (hij als beginner) ik (met eigen... Les wordt gegeven op je eigen niveau door vakkundige instructeurs. Lesmateriaal (kites, boards, pakken e.d.) is perfect op orde. Ik heb samen les met mijn zoon (hij als beginner) ik (met eigen materiaal ). Ook deze combinatie wordt prima opgepakt. Ben zeer tevreden. Fijn ook dat er dit jaar warme douches zijn.

De weekeinden vind ik erg druk op de zandmotor. Zou fijn zijn als de kiters die gevorderd zijn de zee op gaan.

Derek Zoutendijk

Zojuist mijn tweede les bij deze school gehad en enorm tevreden.

Leraren zijn heel vriendelijk en ervaren, de spullen en faciliteiten zijn erg goed en onderhouden.

Voor beginners moet er een stukje gelopen worden voor een makkelijkere plek, maar ik had begrepen dat er aan een licentie wordt gewerkt voor vervoer over het strand.

Renald Slag

Drie lessen gevolgd tot op heden (als cadeau ontvangen)
Het is zo goed bevallen dat ik aansluitend meteen twee privélessen heb geboekt!

Inspirerende trainers

Mooie nieuwe locatie in Monster.
Tip? Houten vlondervloertje voor de ingang van de kleedruimte, dan blijft er wat meer zand buiten.
Voor de rest zeer goede kiteboardschool

moritz ella

Excellent lessons; very friendly people; perfect location!

Ron van Putten

Goede instructoren en lokatie. Zij hebben mij geen enkele keer laten opdraven als de omstandigheden niet goed genoeg waren voor het lesdoel.

Ten opzichte van een paar ervaringen bij een andere school heb ik hier ervaren dat als de wind niet goed genoeg is, zij je echt niet laten opdraven. De les wordt dan gewoon gecancelled.

Misschioen wat vaker de zelfde instructeur die les geeft. Dat zou de lessen nog net iets meer consistentie geven. Daarnaast vloerverwarming op de omkleedplek. ( Dat laatste is belachelijk... Misschioen wat vaker de zelfde instructeur die les geeft. Dat zou de lessen nog net iets meer consistentie geven. Daarnaast vloerverwarming op de omkleedplek. ( Dat laatste is belachelijk natuurlijk, maar dit begrepen jullie waarschijnlijk al.)

Wim Oonk

Goede school met prima leraren en goed materiaal de lessen zijn leuk en leerzaam de lokatie in Kijkduin is geweldig en zeer veilig, dus als je wil leren kitesurfen dan is deze school zeker een... Goede school met prima leraren en goed materiaal de lessen zijn leuk en leerzaam de lokatie in Kijkduin is geweldig en zeer veilig, dus als je wil leren kitesurfen dan is deze school zeker een aanrader.
Groeten van een beginnend kitesurfer.

Mélissa Martinot

Excellent lesson with Kiteboardschool! The water was cold but time really flew, we had great fun!

Job

Erg enthousiast over Kiteboardschool. Inschrijving en betaling prima geregeld en vooraf veel informatie en voorpret met de kennisbank. Bij aankomst leuke sfeer en professionele mensen.

Goed materiaal, ideale omgeving (ondiep, weinig golven) en top instructeurs. Heldere uitleg, persoonlijke aandacht, kundig en streng als het moet ('nee valhelm mag niet af')

Het 'clubhuis' zou iets meer comfort kunnen hebben (douche/nespresso) maar eerste prioriteit voor mij is instructeurs en materiaal.

Sander van den Brink

Het was een geweldige middag en zeker voor herhaling vatbaar!

Goede spullen, duidelijke uitleg.

Een warme douche!