Lesopbouw
Plezier
9.8/10
9.6/10

Sjoerd Mampaey

Toffe & ervaren instructeurs die relatief ingewikkelde materie zeer duidelijk en snel over weten te brengen

leuke nazorg over hoe het geweest is en ook op het moment dat ik zelfstandig ben gaan kiten nog een beetje coaching en tips gekregen

Lars Kraan

Na een 3 daagse cursus en een privéles voor 2 gevolgd te hebben, heb ik het kitesurfen nu onder de knie en heb ik met behulp van de kiteboardschool m'n eigen materiaal aangeschaft.

Het...

Het feit dat ze veel zorg besteden aan veiligheid spreekt mij heel erg aan, zodat je daarna als je zelf gaat kiten je jezelf ook echt zeker voelt en precies weet wat te doen bij diverse situaties.

Erg fijne school met goeie instructeurs, goeie lesstof en top materiaal.

- Het nieuwste materiaal.
- Goeie instructeurs.
- Altijd bereikbaar voor vragen. (Ook nu ik zelf aan het kiten ben)

Geen, ga vooral zo door!

Remon

Zeer positief. Prachtige locatie om het te leren. Lesschool zit dichtbij de spot! Daarnaast is het personeel ook erg vriendelijk. Ze bezitten over veel expertise! Een aanrader dus.

Je wordt ik groepjes van 3 geplaatst waardoor het soms lang kan duren voordat je aan de beurd bent.

Gert

3 daagse cursus ingeschreven,heb alleen 3x een verschillende instructeur gehad,terwijl mij dezelfde instructeur was beloofd!...heb 2x les 2 gehad!!!...super balen dat je dan nog niet op het board... 3 daagse cursus ingeschreven,heb alleen 3x een verschillende instructeur gehad,terwijl mij dezelfde instructeur was beloofd!...heb 2x les 2 gehad!!!...super balen dat je dan nog niet op het board staat!..geef je dit aan met niet gevaren gratis les!...geld alleen voor 5!!! daagse cursus!...bieden ze een korting aan,alleen betaal je dezelfde prijs als normaal!!..hoezo korting?..en met het risico weer een les 2 te krijgen!

prima instructeurs

betere communicatie wat betreft lesgeving
betere communicatie wat betreft lesgeving
iemand steeds dezelfde instructeur geven,dan weet je waar je gebleven bent!(maar niet zaterdags bevestigen en dan zondags een andere instructeur geven!)
klachten serieus nemen!...want je betaald wel serieus geld!

Kim Jannink

Wij hebben met een groep van 10 meiden de 3,5 uur durende workshop kitesurfen gedaan bij Roel en zijn team. De mannen van de kiteboard school hebben zowel voorafgaand als tijdens de dag zelf een... Wij hebben met een groep van 10 meiden de 3,5 uur durende workshop kitesurfen gedaan bij Roel en zijn team. De mannen van de kiteboard school hebben zowel voorafgaand als tijdens de dag zelf een goede en professionele indruk gemaakt. Klantvriendelijk en flexibel bij het boeken van de activiteiten en altijd bereikbaar voor eventuele vragen. Alles was geregeld en goed voor elkaar op het moment dat we op de locatie aankwamen. Onze instructeurs waren behulpzaam, professioneel en daarnaast ook erg gezellig. Mijn vriendinnen en ik hebben een fantastische dag gehad en komen graag een keer terug voor een vervolg les!

- enthousiast
- altijd bereikbaar voor vragen
- flexibel
- bereid om mee te denken

-Het was niet helemaal duidelijk waar we moesten zijn/ waar we ons moesten melden.
-De mailtjes die we via het boeking systeem ontvingen (volgens mij een automatisch gegenereerde mail) waren niet helemaal eenduidig met wat we hadden afgesproken over wat we wel of niet mee moesten nemen aan materialen, bijv swimsuit en waterschoenen. Dit kan tot verwarring leiden.

Sharon

Zeer goed en zeer geslaagd. Erg vriendelijk!

Judith Wassink

Afgelopen zaterdag 6/5 een super leuk vriendinnenuitje gehad..
We kijken allemaal terug op een super geslaagde middag die zeker weten voor herhaling vatbaar is!!

Christijn Snippe

Ik heb hier een driedaagse cursus genomen. Dit is me zeer goed bevallen. Er wordt veel zorg besteed aan je veiligheid. Ook krijg je continu feedback over je voortgang. Daarnaast leer je het... Ik heb hier een driedaagse cursus genomen. Dit is me zeer goed bevallen. Er wordt veel zorg besteed aan je veiligheid. Ook krijg je continu feedback over je voortgang. Daarnaast leer je het kitesurfen met goed materiaal. Al met al ben ik een zeer tevreden klant en raad ik kiteboardschool.nl zeker aan!

Kim

Afgelopen maanden heb ik lessen gevolgd bij kiteboardschool. Les (groep en prive) gehad van instructeurs Lex, Latsi en Jasper bij de Zandmotor in Kijkduin. Wat me opviel bij de groepsles is dat er... Afgelopen maanden heb ik lessen gevolgd bij kiteboardschool. Les (groep en prive) gehad van instructeurs Lex, Latsi en Jasper bij de Zandmotor in Kijkduin. Wat me opviel bij de groepsles is dat er goed rekening wordt gehouden met het niveau van elke cursist. Naast de lessen kreeg ik ook veel advies over de aanschaf van eigen materiaal. Ik heb erg veel geleerd en kan niet wachten om straks zelfstandig te gaan kiteboarden en de opgedane kennis van de lessen toe te passen.

Erik Karreman

3 daagse beginnerscursus gehad. Door de top begeleiding van Jasper en Ruud veel geleerd en progressie gemaakt in korte tijd. Op de derde dag mijn eerste rakken gevaren. De instructeurs letten goed... 3 daagse beginnerscursus gehad. Door de top begeleiding van Jasper en Ruud veel geleerd en progressie gemaakt in korte tijd. Op de derde dag mijn eerste rakken gevaren. De instructeurs letten goed op je houding en handelingen en geven je nuttige tips. Dit had direct een positief effect. De school kenmerkt zich door gedreven, kundige en enthousiaste instructeurs, goede equipment en een relaxed setting. Binnenkort privéles om de puntjes op de i te zetten. Kiteboardschool is een aanrader!