Lesopbouw
Plezier
9.8/10
9.6/10

Erik Schmieman

IK heb uitstekende ervaring met kiteboardschool.nl!

ik heb geen verbetertips

Paul Travi

Zeer vriendelijke mensen, met een uitstekende kennis over kitesurfen. Ik voelde me heel veilig en vol vertrouwen tijdens de lessen. Top school!

Joris

Unmatched professionalisme with a warm smile

Some palmtrees and wetsuit-free conditions @ the zandmotor would be nice guys, keep up the passion, kite and good work!

Adrian Wright

Kitesurf Safari in Egypt

sebastiaan

Mooie prive les gehad en veel vooruitgang geboekt!

Zeer professionele en klantvriendelijke les mogen ervaren.
Met veel geduld werd er duidelijk en correct uitleg gegeven over de gang van zaken.
Hoop in de toekomst nog veel van dit soort...
Zeer professionele en klantvriendelijke les mogen ervaren.
Hoop in de toekomst nog veel van dit soort lessen te mogen volgen.

Gratis Kite en board na 10 lessen LOL!

Sjors van 't Hullenaar

Ik kende Thijs en Roel nog van Aruba, super relaxte gasten! Dat is ook de sfeer bij Kiteboardschool.nl, ontspannen en gezellig, maar wanneer het op lesgeven aankomt zijn ze bloedserieus en... Ik kende Thijs en Roel nog van Aruba, super relaxte gasten! Dat is ook de sfeer bij Kiteboardschool.nl, ontspannen en gezellig, maar wanneer het op lesgeven aankomt zijn ze bloedserieus en professioneel. Ze werken veilig en zorgen dat alles uit je les haalt. Daarnaast hebben ze me enorm geholpen met advies over de aanschaf van mijn eigen kite set. Bedankt en ik kom zeker weer terug voor m'n volgende les.

Een omkleed ruimte met douche zou handig zijn.

Tony Star

Voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn vrienden het cadeau om met ze alle te gaan kiten. Aangekomen bij de zandmotor in kijkduin stond Roel van kiteboardschool.nl al op ons te wachten! Roel kreeg... Voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn vrienden het cadeau om met ze alle te gaan kiten. Aangekomen bij de zandmotor in kijkduin stond Roel van kiteboardschool.nl al op ons te wachten! Roel kreeg meteen een nieuwe bijnaam de VIKING wat een reus. Die had ik als leraar op school moeten hebben want daar luisterde ik dus niet! Maar zijn manier van theorie brengen was leuk en zeer leerzaam. Al snel gingen we met de kite aan de gang. En ik was al snel verslaafd. De begeleiding van Roel was top. Hoe chaotisch druk en vervelend ik en me vrienden waren. Roel had de leiding en we luisterde en we gingen steeds meer vooruit. Wij daagde Roel uit om maar eens wat te laten zien. Dat had ik beter niet kunnen zeggen. Wat een held. Ik zag een Viking over het water gaan met ze Kiteboard als boot. Oke dacht ik. Ik krijg les van een kampioen. Heel snel wat vervolg lessen gedaan en met succes. Uiteindelijk zelfstandig Kiten samen met mijn vrienden. Roel kom ik nog regelmatig tegen op de zandmotor in kijkduin als hij aan het lesgeven is of zelf aan het kiten is. Als ik wat nieuws aan het uitproberen was of het ging nog niet helemaal soepel gaf hij of thijs (zijn compagnon) mij advies. Als ik al een tijdje niet ben wezen kiten moedigt hij me zelfs aan om weer is te komen opdagen bij de zandmotor. Ik ben echt super tevreden hoe kiteboardschool.nl met mensen om gaat en hun manier van les geven. En ik ben ook blij dat ik daar les heb gehad en dat ze nu behalve leraren ook vrienden zijn geworden. Ik raad dus ook iedereen aan om daar lessen te volgen. Kiten kan best gevaarlijk zijn maar door hun lessen heb ik me nog nooit onveilig gevoeld. Ook hebben ze me top geadviseerd met materialen. Of te wel kiteboardschool.nl dank jullie wel!!

Ik ben vol lof! enige wat beter kan is dat meer gaat waaien maar dat is buiten hun macht helaas anders hadden ze zelfs dat geregeld.

R Peters

Lang geleden een keer begonnen met kitesurfen, toen een tijdje niks meer mee gedaan. Om het op te pikken heb ik lessen genomen bij de kiteboardschool en ze hebben de puntjes op de i terug gezet en... Lang geleden een keer begonnen met kitesurfen, toen een tijdje niks meer mee gedaan. Om het op te pikken heb ik lessen genomen bij de kiteboardschool en ze hebben de puntjes op de i terug gezet en me weer helemaal geïnspireerd!

Miriam

Hallo,

Hallo,

Ik ben Mirjam uit Arnhem en heb een 2 daagse curcus bij de Kiteboardschool gevolgd, ik had een aantal jaren geleden al een paar kite lessen gevolgd in Spanje maar hier verder nooit meer iets mee gedaan. Samen met een vriend kreeg ik het idee om weer te gaan kiten. Mijn nichtje had het haar daarvoor al les gekregen van Thijs en Roel en volgens haar kon ik geen betere kiteschool vinden. Doordat ik al enige ervaring had werd mij aangeraden om een paar opfris lessen te nemen. Na 2 lessen had ik het gevoel en vertrouwen weer helemaal terug om alleen het water op te gaan. En Thijs heeft mij de eerste paar keren dat ik alleen het water op ging zelfs nog wat tips gegeven tijdens mijn kite sessie. Ik ben nu samen met mijn vriend regelmatig te vinden op de zandmotor omdat dit een geweldige plek is om te kunnen varen en mijn weekend door te Brengen en doen altijd een bakje koffie bij Roel en Thijs om vervolgens weer terug naar Arnhem te rijden.