Mirjam

Goede service

Geen verbeterpunten, alles was goed!

Farrah

Goed, netjes op tijd notificatie gekregen dat mijn levering heeft vertraging.

N/a

Renee

Erg fijn bedrijf, vriendelijk, snelle levering en erg mooie producten! Zeker een aanrader!

Nvt

Christien Breda

Toen ik mij zorgen maakte over mijn bestelling heb ik contact gezorgd en ben ik vriendelijk te woord gestaan. Ik had zelf niet goed gelezen wat de status was van mijn bestelling. Daarna ben ik door... Toen ik mij zorgen maakte over mijn bestelling heb ik contact gezorgd en ben ik vriendelijk te woord gestaan. Ik had zelf niet goed gelezen wat de status was van mijn bestelling. Daarna ben ik door Georgina steeds heel nauwkeurig op de hoogte gehouden en vervolgens is mijn bestelling in goede orde binnen. Fijn het contact wat er was via telefoon en mail, daarmee krijgt online kopen toch iets menselijks.

Yvonne

Klik, bestel, betaal en.... Ding dong!

Evelyn

Super ervaring met Klein & Stoer gehad. Had wat vragen en die zijn bijzonder snel en vriendelijk beantwoord door Georgine. Nogmaals dank hiervoor!

Nvt

AM

Goede website, snelle levering

Nvtw

Jansen

Goede prijs kwaliteit verhouding, mega snelle levering.

Iets meer voorraad?

Ellen

Heel goed

Josephina

Netjes geregeld

Na 1 product besteld te hebben is het moeilijk om een 2 e product te bestellen. Site gaat iedere keer terug naar betaling.

Reactie Klein & stoer:

Goedemorgen Josephina,
Allereerst bedankt voor je review, word ik blij van ;-)
Goedemorgen Josephina,
Allereerst bedankt voor je review, word ik blij van ;-)
Maar wat gek dat het teruggaat naar betaalpagina, wellicht opnieuw refreshen? Het is in ieder geval niet de bedoeling, bij deze mijn excuses voor het ongemak.
Liefs,
Georgine