Ton

2x maar een ved besteld. Pracht bed en denkids zijn er blij mee.

2x veelte late levering

Hou je klanten op de hoogte vn de levering zo elke week.

Reactie Klein & stoer:

Hi Tonske,
Wat fijn dat de kinderen er blij mee zijn :-)
Hi Tonske,
Wat fijn dat de kinderen er blij mee zijn :-)
De bedden zijn handwerk en is er de laatste tijd zoveel omstandigheden van buitenaf erbij gekomen waardoor alles veel vertraging heeft opgelopen.
Het schiet niet op voor de meubelmaker om elke week een update te geven van elk bed waar zij mee bezig zijn. Dat snap ik wel, want dat kost alleen maar veel tijd en tijd is er nodig ;-)
Wanneer je de vraag aan mij stelde of ik iets weet, heb ik dit ook meteen nagevraagd bij meubelmaker van hoe en wat. En heb het jullie ook direct laten weten ;-)
Natuurlijk snap ik dat jullie er van balen dat het langer duurt dan normaal. Het zijn rot tijden waar we nu in zitten en zou ik ook heeeeel graag willen dat het anders zou zijn.
Ik hoop dat jullie nog lang gaan genieten van de bedden en nog heel veel plezier ervan hebben :-) :-)

Suus

Positief. Kundig en vriendelijk geholpen toen ik om advies vroeg.

Haagmans

Ik heb vorige week een zonnebril besteld Maar nog steeds niet ontvangen. Proberen te contacten maar helaas niet telefonisch en via chat bereikbaar.

Bereikbaar zijn voor klanten. Telefonisch en via chat. Dat is nu niet het geval

Reactie Klein & stoer:

Goedemiddag Anke,
Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent :-(
Goedemiddag Anke,
Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent :-(
Een half uurtje later dat je gebeld had, heb ik je terug gebeld. Ik was even helaas niet op mijn plek idd, ik ben maar alleen en soms komt er wat tussen ;-) Ik probeer juist altijd heel erg snel op alles te reageren, want ik vind dat nl zelf ook frustrerend.
Het pakketje is helaas kwijtgeraakt bij PostNL en heb ik hiervoor een nieuwe order voor je aangemaakt. De zonnebril gaat vandaag opnieuw op de post, als alles dus goed gaat met de Post ontvang je deze morgen.
Heel veel plezier van de zonnebril.
Liefs,
Georgine

carla

Snelle nette levering

kleinere verpakking

Suzanne

Komt afspraken na

Neeq

Goede ervaring, snelle levering en super netjes verpakt en zelfs leuk ingepakt!

N.v.t.

Gerda

Helemaal top, zeer attent, ze deden zelfs navraag of de afstand wel klopte met het afhalen, die was nl 160 km.

Zou het niet weten, helemaal top!!

Angelique

Top, zeer snel verstuurd

N/a

Zarrin

Top!!

blijf zo doorgaan

Malou van Werven

Super mooie producten en snel geleverd.

Alles was top