Een heel mooi afgewerkt keukentje. Stipt op tijd bezorgd. Geeft mijn kleinkinderen heel veel speelplezier.

Duidelijke info en bestelwijze. Leuke artikelen

Bereikbaarheid telefonisch kan beter. Als leveringen langer duren dan gepland, zoals nu met feestdagen, zo mogelijk iets laten weten

Snel besteld, alleen jammer van verzendkosten

Gratis verzenden bij bijv. 20 euro

Levert snel.

Betaling via telefoon met Ideal.

Ik heb afgelopen weken 2 bestellingen gedaan. Deze zijn snel en correct geleverd. Leuk dat er ook nog een persoonlijk briefje bij de bestelling zat.

Enige is dat ik het erg fijn vind, als er ook de keuze tot afhalen is bij een postnl afhaalpunt.

Reactie Klein & stoer:

HI, Bedankt voor je positieve feedback, worden we blij van ;-) We hebben meteen gebruik gemaakt van je suggestie en vanaf nu kan je ook kiezen voor een afhaalpunt.

Perfect. Keurige levering en prima aan de afspraken gehouden. Ik zou hier zo weer wat bestellen.

Leuke lamp besteld, tegelijk ook speelgoed.
Licht is beetje fel. Timer van 5 minuten is ideaal.

Saskia Nijbakker

Zeer positief! Snelle levering, met een leuke persoonlijke boodschap. Erg leuk!

Niet die ik kan bedenken.

Irene

Onlangs een bestelling gedaan. Vantevoren had ik een vraag over een stoel. Deze middels de app gestuurd en binnen het kwartier een antwoord.
Bestelling geplaatst en supersnel geleverd,...
Bestelling geplaatst en supersnel geleverd, inclusief persoonlijke boodschap. Een fijne website en hele leuke spullen!

Goed, werd voor levering gebeld om een afleverdatum af te spreken