Geweldig leuke armbandjes voor man vrouw kind baby schoonzoons schoondochters vriendinnen voor wie je maar wilt verwennen. Zowel het versturen naar iemand in zowel binnenland als het buitenland....Geweldig leuke armbandjes voor man vrouw kind baby schoonzoons schoondochters vriendinnen voor wie je maar wilt verwennen. Zowel het versturen naar iemand in zowel binnenland als het buitenland. Hele goede service en betrouwbaar.
jacquelien
Wat een fijne mensen en wat een prachtdienst! Voor de 3e keer besteld en zoals verwacht weer een top service. Persoonlijk en je voelt de liefde die ze in het product stoppen!! Helemaal blij!!!
Miranda
Goed. Fijn
LS
Armbandje gekocht voor een vriendin van mij en bij levering een handgeschreven kaartje erbij. Maakt het heel persoonlijk!
Jamie
Super!!!
Ingeborg Stroober
Fantastisch
Ronald
Contact goed. Materiaal uitstekend.
Ingrid
Super mooi armbandje als mooie herinnering.
Arina
Heel blij met het SOS armbandje. Het had met spoed nodig. Kon het aangeven en werd rekening mee gehouden. Heel fijn! Ook mooie kwaliteit.