Super mooie armband. Zeer persoonlijke service. Echt een mega aanrader!
Mylène Murraij
Heel erg goed. Persoonlijk en toch professioneel.
Berdien van der Werf
Heel goed
Esther
Zeer goede kwaliteit, zeer goede service, snel antwoord via whatsapp snelle levering en mooi verpakt! Je voelt in alles de passie voor de zaak! In 1 woord: TOP!
Santine
Snelle verzending en super leuk ingepakt! Ik ben ontzettend blij ermee, bedankt!
Nadya
Gemakkelijk / Fijn
Lia Schapendonk (ietepiete)
Echt beter kan niet. Had een gecompliceerde bestelling, maar het werd vlekkeloos uitgevoerd met oog voor detail. Ben er zo blij mee, vorig jaar had hier ook al een bestelling en dat verliep ook...Echt beter kan niet. Had een gecompliceerde bestelling, maar het werd vlekkeloos uitgevoerd met oog voor detail. Ben er zo blij mee, vorig jaar had hier ook al een bestelling en dat verliep ook voortreffelijk. Persoonlijke wensen zijn altijd mogelijk. Zo fijn dat dit kan en ook het vriendelijke contact. Ze worden mijn Hofleverancier! 👑👑
Angela
Weer ontzettend blij met mijn bestelling en ook de persoon die het cadeau heeft gekregen.