Top! Super service en prachtig gold filled armband ontvangen! Al 2 armbandjes besteld. Op naar de volgende. Kleine Zus een echte aanrader!
Nina
Onwijs mooi armbandje! Top service, erg blij mee 🧡
Nicole Provence-Donker
Ik had de armbanden mooier verwacht. Ik had jaren geleden bij Lovy ook besteld voor mijn eigen dochter en was zeer tevreden met het materiaal. Deze keer dacht ik het zelfde te hebben met daarbij...Ik had de armbanden mooier verwacht. Ik had jaren geleden bij Lovy ook besteld voor mijn eigen dochter en was zeer tevreden met het materiaal. Deze keer dacht ik het zelfde te hebben met daarbij extra letters, maar vind de parels en letters minder mooi helaas best duur +-€100 totaal. Ik was de vorige keer zo tevreden dat ik nu 2 stuks had besteld en eigenlijk wel een beetje teleurgesteld ben. Ik had de parels groter verwacht en de de armbanden ook iets groter.
Monique KuitAnba Paulowna
Ik heb een fantastisch mooi armbandje alleen was ik zo’n dommie om het verkeerd op te meten. Ik mag hem terug sturen en hoef alleen de verzendkosten te betalen. Paulien en Maaike wat een top...Ik heb een fantastisch mooi armbandje alleen was ik zo’n dommie om het verkeerd op te meten. Ik mag hem terug sturen en hoef alleen de verzendkosten te betalen. Paulien en Maaike wat een top service. Dank jullie wel. Monique.
Mohammed el Fadili
Is mijn #1, mijn dochter is 2 en loopt sinds dat ze 4 maanden is rond met een hele mooie armband die met liefde is gemaakt, mijn vrouw en pasgeboren zoon hebben er ook een van Kleine Zus!!
Linda Weits
Prachtig armbandje, mooi verpakt. Tevreden klant!
A.brouwer
Top ervaring
Anja
Geweldig
Anita Goes
Héél fijn. Online besteld en volgende dag in huis inclusief graveren. Het is een prachtig armbandje en de ouders zijn er erg blij mee!