Gebruiksvriendelijkheid van de website

Goede service

goed advies en snelle levering

geen twijfel

internet

Duidelijke website en snelle levering.
Degelijk en mooi afgewerkt produkt.

Ik had maar een klein, goedkoop luchtroostertje nodig en ja dan worden vanzelfsprekend de verzendkosten doorberekend (Op basis van pakketpost). Groot was mijn verbazing dat er bij de levering een... Ik had maar een klein, goedkoop luchtroostertje nodig en ja dan worden vanzelfsprekend de verzendkosten doorberekend (Op basis van pakketpost). Groot was mijn verbazing dat er bij de levering een munt van 2 euro zat. Men had het artikel met brievenpustpost verstuurd en dat was goedkoper!😊😊. Waar maak je dit nog mee? Hulde

Twijfelde u voor u de bestelling bij Kleinveeservice plaatste?

Nee, het artikel zag er op de foto goed uit en de prijs was aantrekkelijk.

Gevonden op internet

RIET

Zeer goed en super snel bezorgt.

Alles

Correcte info

Opvolging

Neen

isabel

Top bedrijf alles goed en overzichtelijk en snelle levering koop hier al jaren en t is altijd goed !!!!!

alles is duidelijk ,en t gaat altijd goed met de levering en snel

nee

Waar ken je Kleinveeservice.nl van?

internet was jaren geleden op zoek naar konijnen drinkflessen/ silos en daar slaagde ik ook voor en nog voor een hele mooie prijs

Marcia

Heel goed. Snel. En een manco goed opgelost.

Persoonlijk en snel. Goede service

Jean Pierre Verschaeren

Heel klant vriendelijk en hele goede service 👍👍👍

Het versturen naar Spanje duurt even, heb kontakten opgenomen met bedrijf en direct hebben ze mij voort geholpen! Maar ja hier in Spanje zeggen ze ook altijd mañana 😁

Website

Riky Hendriks

Prima service

Snel bereikbaar met goed advies

Website

femke brummans

Eerst meerdere keren telefonisch contact gehad voor info: GEWELDIG: namen de tijd, leggen alles goed en vooral eerlijk uit. Zit totaal geen drang of verkooppraatje achter. Mensen! WAUW

de passie! j merkt het als je hun spreekt: niet gehaast, niet opdringerig, maar eerlijk, duidelijk en meedenkend, bedankt!

Twijfelde u voor u de bestelling bij Kleinveeservice plaatste?

nee, want ik had al 2x telefonisch contact gehad voor info en uitleg.

google

Ik heb er een broedmachine gekocht en aanverwante artikelen. De bestelling wordt altijd gelijk verstuurd en zijn van goede kwaliteit.

Ten allen tijde kan ik bellen of mailen met vragen over het uitbroeden van de eieren.
Er komt altijd gelijk antwoord of er wordt teruggebeld. Ik krijg goede tips en adviezen.
Toen ik...
Toen ik een schouwlampje thuis kreeg, kwam ik er achter dat tijdens het vervoer het plastic kapje beschadigd was.
Ik mailde hierover en kreeg direct een nieuw lampje toegestuurd, mét een extra kapje erbij.

Nee, absoluut niet.

Van internet.