Gebruiksvriendelijkheid van de website

Nuitten Renald

Snelle en gemakkelijke afhandeling van de bestelling

De snelle levering

Twijfelde u voor u de bestelling bij Kleinveeservice plaatste?

Het was de eerste keer dat ik bij betreffende firma bestelde, maar het is zeer goed meegevallen correcte afhandeling !!!!

via internet

Christa

Ontzettend leuk telefonisch contact met Els gehad.

Prima materiaal gekregen, sneller dan ik verwacht had en voor een goede prijs.

Heerlijke website: geen overbodige toeters...
Ontzettend leuk telefonisch contact met Els gehad.

Prima materiaal gekregen, sneller dan ik verwacht had en voor een goede prijs.

Heerlijke website: geen overbodige toeters en bellen en heel veel informatie waar je zeker als beginner veel aan hebt en die je als ervaren rot makkelijk over kan slaan. Supergebruiksvriendelijk.

Geniale service- ze maken in 1 klap waar wat ze op de site beweren: als ze het niet in huis hebben doen ze hun uiterste best om het voor je te regelen!
Ik wilde afwijkend gaas (grotere mazen...
Ik wilde afwijkend gaas (grotere mazen en zwaarder) en dan kon gewoon, sterker nog: het werd geregeld terwijl ik aan de lijn hing!
Fijn dat je ook altijd kan bellen met een vraag die maar zijdelings met het product te maken heeft.

Twijfelde u voor u de bestelling bij Kleinveeservice plaatste?

Zoals ieder contact met een onbekend bedrijf: wie zijn ze en maken ze waar wat ze beloven?
Maar die schroom was binnen een paar minuten verdwenen- de hartelijkeheid EN doortastendheid zelve daar.

Waar ken je Kleinveeservice.nl van?

In de wandelgangen al eens horen vallen (de naam) - mensen die blij met ze waren.
Toen ik zelf op zoek was naar materiaal kwam ik ze via Marktplaats tegen en er ging een belletje rinkelen.

Rob en Linda

Overzichtelijke site, handig qua bestellen, goede/vlotte levering. Ik had zelf een fout gemaakt; dit werd goed opgepakt bij de firma en adequaat opgelost.

Super service.

nee, absoluut niet.

Waar ken je Kleinveeservice.nl van?

ik typte een bepaald artikel in en kwam bij hun uit op internet.

Positief, snelle afhandeling van het bestelde.

prijs van de produkten in verhouding tot anderen. Vlotte afhandeling van de bestelling

nee

internet

Prima bedrijf. Goederen snel en goed verpakt geleverd.

Tegenwoordig mag je al van een bedrijf verwachten dat de goederen snel en goed verpakt geleverd worden. In dat geval kun je eruit springen door iets extra's te doen. In dit geval kreeg ik een... Tegenwoordig mag je al van een bedrijf verwachten dat de goederen snel en goed verpakt geleverd worden. In dat geval kun je eruit springen door iets extra's te doen. In dit geval kreeg ik een mailtje met een link naar een nuttige site m.b.t. een broedmachine die ik had gekocht. Het is wellicht een kleine moeite, en het werd ook aangegeven bij het produkt, maar door net iets extra's te doen, kun je je wel onderscheiden. Dit bedrijf doet dat heel goed.

Nee, goede recensies

Gegoogeld

Verboven Tim

Goede service

Snel en proper afgeleverd

Twijfelde u voor u de bestelling bij Kleinveeservice plaatste?

Nee heel duidelijke informatie op site

Via via

Leo Blokx

Ik heb zeer goede ervaring met dit bedrijf . ik heb pas een warmteplaat besteld . en 5 aar geleden een broedmachine werkt nog perfect

vlugge levering

Twijfelde u voor u de bestelling bij Kleinveeservice plaatste?

nee dat niet . toen ik mijn broedmachine heb gekocht wat mijn eerste aankoop was ben ik zelf daar wezen kijken en de machine zelf mee genomen .

Van internet

Paula vd Ploeg

Via internet spullen besteld. Waren heel snel in huis en perfect afgeleverd.

De snelheid, bereikbaarheid en afleverservice.

Twijfelde u voor u de bestelling bij Kleinveeservice plaatste?

Het was voor mij de eerste keer dat ik bestelde en is prima bevallen.

Internet.

Niels

Zeer tevreden, voorlopig 2 bestelling gedaan en alles is zeer degelijk materiaal. Niet te vergelijken met spul uit de dhz.

Snelle levering, duidelijke info op een duidelijke website. Het materiaal ook stuk voorstuk degelijk en gemaakt om lang te kunnen gebruiken

Twijfelde u voor u de bestelling bij Kleinveeservice plaatste?

Het was een aardige som maar je weet dat je kwaliteit krijgt dus uiteindelijk niet lang getwijfeld

Google

AG de Weerd