Gebruiksvriendelijkheid van de website

Adam Hoyle

Alles is zeer goed, zowel telefonisch contact, als de snelle aflevering en de diverse mailtjes

Snel en duidelijk

Ja, maar niet meer

Toeval, via Google

Leentje Laureys

Zeer behulpzaam en goede raad gegeven

Weten waarover ze praten en helpen goed

Opzoekwerk internet

Ger Daane

Laatst had ik snel konijnengaas nodig en bestelde dit via kleinveeservice.nl. Ik was in de buurt en kon het direct ophalen.

Snelle service.

Nee.

Waar ken je Kleinveeservice.nl van?

Eerdere zoektocht naar gaas.

Erwin Wijnen

Cees van Ballegooijen

Erg tevreden

Website

Frank Bons

Helmaal prima. Reageert ook snel op vragen.

Prima webwinkel. Snelle levering

Nee hoor.

Klaas Timmerman

Uitstekende ervaring

-Dat je makkelijk contact kan krijgen
-super snelle levering
-bestelling keurig verpakt

Twijfelde u voor u de bestelling bij Kleinveeservice plaatste?

Ga eerst wel controleren of de site vertrouwd is. Als je via EDAIL kan betalen en telefonisch contact kan leggen durf ik het meestal wel aan.

Marleen Dillen

Na een intense zoektocht naar het aangekocht artikel op het internet, kwam ik bij Kleinveeservice.nl terecht. Gezien dat vele groothandelaars prominent en dominant aanwezig zijn op het internet, ben... Na een intense zoektocht naar het aangekocht artikel op het internet, kwam ik bij Kleinveeservice.nl terecht. Gezien dat vele groothandelaars prominent en dominant aanwezig zijn op het internet, ben ik een persoon die verder op zoek gaat naar bedrijven die achter die dominante zitten. De laagste prijs is natuurlijk mijn uitgangspunt. Ik had nog nooit van deze handelaar gehoord. En vond hier het artikel dat ik zocht, aan de laagste prijs. De aankoop verliep zeer vlot, verzorgd geleverd op korte termijn. Wat wil je als klant nog meer?

Wat mijn aankoop betreft, een eerlijke handelaar. En belangrijk dat ze zich toeleggen op enkel kleinvee producten en daar dan ook voorraad van hebben.

Twijfelde u voor u de bestelling bij Kleinveeservice plaatste?

Ja, maar dat lag aan het voor mij onbekend zijn van deze handelaar. Je leest zoveel over fishing hé! Maar na het zorgvuldig uitpluizen van dit bedrijf, kwam ik tot de conclusie dat het hier om een... Ja, maar dat lag aan het voor mij onbekend zijn van deze handelaar. Je leest zoveel over fishing hé! Maar na het zorgvuldig uitpluizen van dit bedrijf, kwam ik tot de conclusie dat het hier om een eerlijk bedrijf ging. En plaatste ik de bestelling. Blij toe, een tevreden klant en gelukkige kippen. Indien ik nog iets nodig mocht hebben doe ik het bij kleiveeservice!

Waar ken je Kleinveeservice.nl van?

Bij toeval ontdekt bij het surfen op het internet.

Lieke Thomson

Prima.

Duidelijke website.

Twijfelde u voor u de bestelling bij Kleinveeservice plaatste?

Ik twijfelde omdat ik niemand ken met ervaring met dit bedrijf, maar omdat ik de contactgegevens goed kon vinden en verifiëren toch besteld.