Levering duurde wat langer dan verwacht, maar dat is mij telefonisch medegedeeld; artikel voldeed aan de verwachting en was perfect verpakt
Luis Veloso
Top
marijke de jong-nienhuis
Snel accuraat
jos vriends
Heel goed en ook het mail verkeer duidelijk
Will Morley
Goede en duidelijke websitebezoek
Skinlab Eindhoven
Goed en vlot
Martien Slaats
Dit bedrijf gevonden via internet, een bestelling gedaan kwam na een dag binnen was zeer tevreden, moest weer van soortgelijke artikelen hebben dit besteld maar na een week nog niets binnen gebeld...Dit bedrijf gevonden via internet, een bestelling gedaan kwam na een dag binnen was zeer tevreden, moest weer van soortgelijke artikelen hebben dit besteld maar na een week nog niets binnen gebeld met klantenservice vertelde dat ze het niet op voorraad hadden, een tip voor dit bedrijf laat de klant effe weten als er iets niet op voorraad is, maar ben te vrede werd zeer vriendelijk en correct te woord gestaan door medewerker als ik weer artikelen nodig heb wordt er bij dit bedrijf besteld . dus TOP.