Offerte
Resultaat
Advies
Medewerkers

Arnold van der Linden

Redelijk positief. Echter door Corona was een bezoek op locatie niet mogelijk en is alles via beeldbellen verlopen.
Dit werkt wel maar is toch anders.

Verder bleken de monteurs...
Dit werkt wel maar is toch anders.

Verder bleken de monteurs niet ingelicht te zijn van de afspraken die tijdens het telefonisch gesprek gemaakt zijn.
Monteurs komen ook een beetje chaotisch over. Mede als niet het gewenste gereedschap bij zich hebben of stuk is.
Zo konden ze geen flensen draaien aan de leidingen omdat het gereedschap kapot was. Ook waren de pijpensnijders bod. Ze hadden maar 1 trap voor binnen terwijl ze er 2 nodig hadden. Dus gelukkig kon ik er eentje uitlenen. Ook iets simpels als tie wraps hadden ze niet.
Ook mogen ze wel netter werken. Zo hadden ze een stofzuiger bij zich, maar na 5 gaatje boren werd die niet meer gebruikt. Jammer om er zo een stofbende van te maken, en er vervolgens doorheen te lopen en mee te slepen door het huis.

Het is wel opletten bij het goedkeuren van de offerte, want dit wordt tevens je factuur, ongeacht de verbruikte materialen na installatie.

Onderhoudscontracten zijn erg duur.
Incidenteel onderhoud voor 1 buitenunit en 2 binnenunits kost €180.
In een contract voor eens per 2 jaar onderhoud is dat €260.
Ik zou zeggen dat een contract voordeliger moet zijn omdat je dan klanten kan binden en extra service kan bieden.

Uiteindelijk was mijn unit snel geleverd en gemonteerd nadat ik de bestelling heb geplaatst.
In eerste instantie was de afspraak ingepland voor 5 weken later, Maar omdat de unit op voorraad was is de installatie de volgende week al uitgevoerd.

Goedkoper dan veel concurrenten.
Snelle levering.

Beter materiaal en gereedschap voor de monteurs.
Zorgen voor een realistische factuur die gebaseerd is op de verbruikte materialen.
Monteurs mogen wel netter werken. Dus de stofzuiger...
Beter materiaal en gereedschap voor de monteurs.
Monteurs mogen wel netter werken. Dus de stofzuiger gebruiken die ze bij zich hebben tijdens het boren.

Mariska van Reijn

Fijn bedrijf! Na akkoord op de offerte werd de airco al binnen een week geïnstalleerd.

Fijn dat jullie langs konden komen en de situatie en wensen konden opnemen.

De offerte liep wat rommelig in het begin. Maar na jullie bezoek kreeg ik een duidelijke offerte.

Andre De Ruiter

Goed en tevreden met geleverde resultaat. Werkzaamheden worden open en eerlijk (transparant) uitgevoerd.

Snelle en korte communicatie lijnen.

Hans Janssen

We hebben uitstekende ervaring en we hebben ook geluk dat de installatie heel snel kon plaatsvinden. De medewerkers zijn op en top. Kortom: alleen maar pluspunten. Nu moet nog blijken dat alles... We hebben uitstekende ervaring en we hebben ook geluk dat de installatie heel snel kon plaatsvinden. De medewerkers zijn op en top. Kortom: alleen maar pluspunten. Nu moet nog blijken dat alles tijdens de hete zomer werkt, maar dat gaat absoluut goed komen.

Snelle levering en vrolijke medewerkers

Alles was perfect geregeld en daarom geen verbeterpunten te bedenken

Hans van der Leeuw

Vriendelijke monteur die ook nog een net stukje werk afleverde. Helaas te weinig tijd om de instellingen en werking van de hybride ketel uit te leggen. Daarom zit ik met nog wat vragen. Verder heb... Vriendelijke monteur die ook nog een net stukje werk afleverde. Helaas te weinig tijd om de instellingen en werking van de hybride ketel uit te leggen. Daarom zit ik met nog wat vragen. Verder heb ik gevraagd naar hulp bij het aanvragen van subsidie máár heb daar niks meer over gehoord terwijl jullie toch aangeven de klant te begeleiden hierin. Graag hoor ik mbt deze aanvraag nog van jullie. Ook heb ik nog een via de monteur en diegene die hem kwam ondersteunen een offerte gevraagd voor een Daikin Boiler maar ook hierover heb ik niks meer van gehoord!

Goede bekwame monteur

Opvolging van beloofde zaken!!

Lauran van dr Camp

Ervaring is goed, aanvankelijk wat lastige communicatie, maar nadat ik dit had aangegeven een prettig contact.

Komen afspraken na.

Communicatie, verplaats je in de klantmodus, die zijn misschien niet altijd technisch/bouwkundig onderlegd, en spreken een andere taal.

René Walk

Goed werk geleverd door Patrick en Ricardo. Aardige mannen die de klus snel en netjes geklaard hebben

Mooi op tijd hier en de airco goed en snel geplaatst

N. Marugg

Snel en vakkundig

Vragen werden snel beantwoord, vrijwel geen wachttijd tussen koop en plaatsen, plaatsing vd airco was vakkundig gedaan. Uitleg hoe de airco werkt. ??????

C. Zeijseink

Positief

Goede service, nette monteurs, geven goede uitleg en advies

Maarten

Vakkundig installateurs, meedenkend over juiste plaatsing units

Meedenkend, netjes alles achtergelaten