Offerte
Resultaat
Advies
Medewerkers

Marian Thiecke

Wij zijn vriendelijk geholpen,en alles werd goed uitgelegd

behulpzaam

betere bereikbaarheid

J. Ngundo

Very good service

Very friendly

None that i can think of

Stichting Mentorschap Midden en Noordoost Brabant

Onze ervaring met dit bedrijf was erg goed. Service is top, contact ook. Er wordt mee gedacht waar de airco het beste kan komen hangen. Er wordt een goed advies gegeven. En een snelle levering....TOP!

goeie service, goed advies, snel contact, snelle levering. TOP!

geen verbeterpunt

Dispuut W.I.N.G.

Gezellig en vriendelijke monteur

Goede service

Afspraak is een keer verzet

Wim

Erg goed bedrijf. Kwaliteit en flexibiliteit

KliMate heeft binnen een groot renovatieproject de warmtepomp geleverd voor een aantal ruimtes. Opvallend positief was de manier waarop zij in staat waren hun planning aan de passen aan de rest van... KliMate heeft binnen een groot renovatieproject de warmtepomp geleverd voor een aantal ruimtes. Opvallend positief was de manier waarop zij in staat waren hun planning aan de passen aan de rest van het project. Ze hebben op mijn verzoek het in 3 fases opgepakt. Verder hebben ze speciaal voor mij een klep gemaakt, zodat we een kamer apart kunnen regelen. Alles werkt top. Complimenten.

Houden zo

Martijn Lemmens

De uiteindelijke installatie is oké; de weg ernaar toe uitermate moeilijk met verkeerde adviezen van het team dat de installatie uit kwam voeren.

Initieel prima vriendelijke service en goede prijs.

Zorg dat medewerkers ter plaatste eerst meedenken met een juiste oplossing. Laat het betonboren aan de experts over (die hadden een half uur nodig en niet anderhalve dag). Blijf actief contact... Zorg dat medewerkers ter plaatste eerst meedenken met een juiste oplossing. Laat het betonboren aan de experts over (die hadden een half uur nodig en niet anderhalve dag). Blijf actief contact zoeken, want zelf na uiteindelijke installatie heb ik niks meer gehoord.

R Heyne

Ik heb eigenlijk twee ervaringen met Klimate. De eerste is een hele goede:
Ik heb eigenlijk twee ervaringen met Klimate. De eerste is een hele goede:
Goede voorlichting, flexibel in keuze en n goede prijs. De twee monteurs werkten netjes en professioneel en overlegden daar waar nodig.
Helaas kon de installatie niet worden volbracht in de twee gereserveerde dagen.

De andere ervaring was minder: twee jongere jongens die worden ingehuurd. Minder of geen overleg en de afwerking is minder. Een buis aan de buitenzijde die niet net is gemonteerd en binnen komt er isolatie materiaal de slaapkamer in als t waait. Ook de afwerking binnen is slordig.
De installatie is gecheckt maar t ging zo snel dat ik nog steeds niet ‘weet’ of het werkt. Nu is het natuurlijk koud en dan is Airco minder belangrijk maar de functie
‘Licht filteren’ of ‘ontvochtigen’ heb ik nog niet effectief kunnen vinden. Het komt vast goed maar dat moet ik nog ervaren.

Mooi product
Goede verkoop
Goede (eerste) monteurs

Het is fijn als de werking goed wordt uitgelegd en doorgesproken
Zorg voor goede afwerking

J.P. Koster

Wij hebben met 10 appartementen een Tekno Point watergekoelde airco aangeschaft. Goede prijsafspraak kunnen maken en inmiddels zijn alle installaties gemonteerd. Op wat kleine punten na, die... Wij hebben met 10 appartementen een Tekno Point watergekoelde airco aangeschaft. Goede prijsafspraak kunnen maken en inmiddels zijn alle installaties gemonteerd. Op wat kleine punten na, die inmiddels opgelost zijn, is alles keurig netjes verlopen. Laat de zomer maar komen!!

- Meedenken over de beste oplossing voor onze situatie.
- Monteurs zeer servicegericht, vriendelijk en bekwaam.

- Communicatie was af en toe lastig.
- Planning van werkzaamheden nakomen of hier beter over communiceren.
- Monteurs kunnen iets meer aandacht besteden aan het voorkomen van...
- Communicatie was af en toe lastig.
- Planning van werkzaamheden nakomen of hier beter over communiceren.
- Monteurs kunnen iets meer aandacht besteden aan het voorkomen van beschadigingen.

Jaap

Bij Klimate in de showroom geweest en prettig geholpen. Goeie aanbieding gekregen. Afspraak voor montage verliep soepel, evenals de montage op 2 december 2020.

Goed advies gekregen. Prettig telefonisch contact. Aardige monteurs.

Knol

(Bewerkt)

Niet zo positief. Contact verliep bi verschillende personen die niet van elkaars afspraken op de hoogte waren. Geoffreerde airco aanvankelijk niet leverbaar, werd een andere aangeboden. Pas na zelf... Niet zo positief. Contact verliep bi verschillende personen die niet van elkaars afspraken op de hoogte waren. Geoffreerde airco aanvankelijk niet leverbaar, werd een andere aangeboden. Pas na zelf doorvragen bleek dat deze 300,- duurder was. Geen ruimte om te onderhandelen, lang gewacht op levering vd oorspronkelijke airco daarna. Installatie niet goed, beschadigingen aan trap, muur en vloerbedekking (modderige voeten en vet). Wel dezelfde dag netjes opgelost middels chemische tapijt reiniger.

Airco werkt prima.

Draag zorg voor netjes werken. Geen gereedschap op beddengoed leggen, schone schoenen of slofjes.