Offerte
Advies
Medewerkers

Lauran van de Camp

(Bewerkt)

Aanvankelijk heb ik een mindere beoordeling geplaatst, de installatie was onderdeel van een verbouwing, de leidingen moesten worden weggewerkt, er was een strakke planning en die was enigszins... Aanvankelijk heb ik een mindere beoordeling geplaatst, de installatie was onderdeel van een verbouwing, de leidingen moesten worden weggewerkt, er was een strakke planning en die was enigszins opgeschort door een verlate montage.
Hierdoor was ik geërgerd, waardoor ik helaas Klimate negatief heb beoordeeld.

Problemen worden klantvriendelijk opgelost.

1 Werkvoorbereiding heeft iets meer aandacht nodig.
2 Monteurs zouden een communicatie training kunnen volgen.

Philipsen

Komen afspraken na en leveren goed werk. Dik tevreden. Ga zo door.

Vakkundig geplaatst, goede apparatuur.

Swinkels

Installatie airco goed uitgevoerd

De Airco functioneert

De medewerkers beschikken niet over goed materiaal zoals een goede trap voor het werken in het trappengat. Mijn eigen trap aangeboden om deze te gebruiken. Ook missen ze een Bahco om het een en... De medewerkers beschikken niet over goed materiaal zoals een goede trap voor het werken in het trappengat. Mijn eigen trap aangeboden om deze te gebruiken. Ook missen ze een Bahco om het een en ander vast te draaien. Ook deze heb ik aangeboden om te gebruiken. Afwerking kan beter. En ook het opruimen van spullen op het dak laat te wensen over. Tevens komen ze met een hoogwerker die veel te zwaar is om mee over de stoep te rijden. Ze rijden de tegels los. Deze stoep is van de Gemeente was dit mijn eigen stoep geweest dan hadden ze een probleem gehad!

Daub

Zeer slecht

Netjes aangesloten

Er is geen service

Jan Peters

Installatie van airco was goed, helaas ging veel tijd verloren door de slechte planning en communicatie over de bezorging van de nieuwe airco.

Zeer uitgebreide en gedetailleerde offerte, correcte factuur.

Betere planning en communicatie

Peters

Oorspronkelijke afspraak de avond tevoren geannuleerd door Klimate; nieuwe afspraak niet per mail bevestigd, ondanks belofte dat te doen. Op nieuwe datum bijna twee uur te laat.

Goede, flexibele medewerkers die de plaatsing hebben verzorgd.

Zie bovenaan.

Ron Hulsker

Een goed product geïnstalleerd door vakmensen

Nette afwerking

Nóg perfecter afleveren (unit zit nu niet strak tegen muur)

Hamming

Goede voorlichting. Prima mensen . Doen wat ze zeggen.

Werken netjes, denken om de spullen, zijn voorzichtig en beleeft

Jacques Rutjens

Het contact met KliMate in de informatie- offerte- en installatiefase verliep zeer professioneel, zowel telefonisch als digitaal en installatie

Digitale afwikkeling van elke fase

De afwerking van de buitenleiding had beter gekund

gepens.

informatie, punktueel