Offerte
Resultaat
Advies
Medewerkers

Broekman

Dit is onze 2e airco van Klimate, Mochten wij over een jaar of 10 naar nummer 3 gaan dan zeer zeker weer Klimate

Goede maar vooral ook nette montage en uitleg.

Beter communiceren met de klant over aflevering en of veranderingen in het schema

De Graauw

(Bewerkt)

Na uitgebreid telefonisch en digitaal overleg een definitieve offerte ontvangen voor plaatsing van een multi-split airco, waarmee ik content was.

Drie maanden later, een paar dagen voor...

Drie maanden later, een paar dagen voor de installatiedatum, werd ik gebeld dat ze vergeten waren om de reiskosten op de definitieve offerte te zetten en dat die nog even in rekening gebracht zou gaan worden. Omdat het om een aanzienlijk bedrag ging (€378,- en dat mogelijk 2x als men het in één dag niet zou redden) kon ik daar niet mee akkoord gaan.

In eerste instantie verschuilde Klimate zich achter hun leveringsvoorwaarden, maar in tweede instantie, na een intern overleg en uit eigen beweging, kwamen ze daarop terug. Klimate gaf aan dat het hun fout was en dat zij die reiskosten daarom niet in rekening zouden brengen.

Gelukkig is Klimate dus een bedrijf, dat een fout erkend. Dit is zeer te waarderen.

Omdat er echter wat tijd overheen was gegaan, ben ik wel met een andere leverancier in zee gegaan. Hadden ze sneller gereageerd, dan had ik hun zeker het aircosysteem laten plaatsen, temeer omdat het vooroverleg tot aan de definitive offerte en de laatste contacten zo aangenaam verliepen. Ondanks alles kan ik Klimate aanbevelen.

Klimate erkend wanneer zij een fout hebben gemaakt en zullen dat herstellen.

a.} Sneller reageren.
b.} Persoonlijk contact in de vorm van een vertegenwoordiger op locatie.
a.} Sneller reageren.
b.} Persoonlijk contact in de vorm van een vertegenwoordiger op locatie.
c.} Kom op locatie met bestelbus om de apparatuur te showen hoe het eruit ziet en te laten beluisteren wat voor geluid het maakt.

Wessel Dubbe

Werken netjes en deskundig

Airco’ s zijn netjes geïnstalleerd

Steiger opbouwen is nog wel een dingetje. Hiermee had men minder ervaring. Men huurt een steiger in. Misschien is het efficiënter dat ze een eigen steiger kopen, zodat ook niet gewacht hoeft te... Steiger opbouwen is nog wel een dingetje. Hiermee had men minder ervaring. Men huurt een steiger in. Misschien is het efficiënter dat ze een eigen steiger kopen, zodat ook niet gewacht hoeft te worden op de bezorging van de steiger.

G. Schilt

Uitstekend.

Vlotte service.
Snelle plaatsing met perfecte afwerking. Alle verpakking wordt opgeruimd en meegenomen. Zeer klantvriendelijke installateurs.

Geen; ik raad iedereen dit bedrijf aan.

Henk Hendriks

Goed contact met de monteurs.
Met de werkvoorbereiding weinig

nette montage, vriendelijke monteurs

slechte werkvoorbereiding
Monteurs kwamen erg (te) laat om het werk die dag af te ronden en konden niet zeggen wanneer ze terug zouden komen.....
Ik zou gebeld worden... Dagen later maar...
slechte werkvoorbereiding
Ik zou gebeld worden... Dagen later maar zelf gebeld
Communicatie is echt een dingetje bij Klimate daar is nog veel te winnen

vd Kamp

Kwaliteit en prijs zeer goed

Goede service. Prettige samenwerking bij het plaatsten van de airco.

Het thuis beoordelen voor plaatsen airco. Dit geeft meer duidelijkheid vooraf.

A.J.Ruijs

Werkzaamheden goed uit gevoerd.

???????

Aanvoer materiaal voorzichtiger vervoeren en zorgen dat de vloeren afgedekt worden het regende die dag dus stucloper gebruiken of door de moteurs de vloeren e.d schoon maken na de... Aanvoer materiaal voorzichtiger vervoeren en zorgen dat de vloeren afgedekt worden het regende die dag dus stucloper gebruiken of door de moteurs de vloeren e.d schoon maken na de werkzaamheden.Deuren beschadigd waren pas geschilderd.

Reactie KliMate - Kwaliteit in comfort:

Bedankt voor uw review en de tip om de vloeren beter af te dekken. Wij zullen dit zeker meenemen in de toekomst. Zijn de deuren reeds hersteld? Wij sturen graag iemand langs om e.e.a. netjes te... Bedankt voor uw review en de tip om de vloeren beter af te dekken. Wij zullen dit zeker meenemen in de toekomst. Zijn de deuren reeds hersteld? Wij sturen graag iemand langs om e.e.a. netjes te herstellen. U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen.

M. Engelen

Vakkundig geïnstalleerd.

Uitgebreide opname van situatie.

Bevestiging van geaccordeerde offerte als bijlage in email naast of in plaats van pandadoc.

Erik Diks / RSL Holding

Zeer goed

Meedenken situatie en denken in oplossingen .

Levertijden maar dat kwam door de enorme drukte

Broekhuizen

We zijn zeer tevreden alles naar onze wens top!

Netjes werken

Bij sommige situaties dat er een adviseur langs komt